Csak nekem vannak ilyen barátnőim?
Az én barátnőim többségükben mindig csak panaszkodni jönnek hozzám :( Múltkor is pl. az egyikük egyből letámadott és elkezdte szidni a pasiját, én meg csak hallgattam. Hát jó hülye voltam. Aztán egyszer csak megkérdezte, mi van velem, és ahogy válaszolni próbáltam a kérdésére, egyből ismét a pasijára terelődött a szó.
Szerintem lehet, hogy már ők is túl soknak érzik, hogy elmondod nekik a problémáidat. Nem állítom, hogy olyan lennél, mint az én barátaim közül pár, de lehet, hogy ami neked nem tűnik sok panaszkodásnak, az másnál már túllő a célon.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves első válaszoló!
Szerinted megértőbbnek kellene lennem és elfogadni, hogy ők ilyenek?
Kedves utolsó előtti válaszoló!
Igen 20 éves vagyok. Tudom gyerekes a problémám de nekem ez fura.
Kedves utolsó válaszoló!
Még nem gondoltam erre. Nem adtam nekik sem indokot amiért ne bíznának meg bennem. De lehet elgondolkozom rajta és rájövök talán én rontottam el valahol.
Hát én úgy vok vele h amit a barátaim el akarnak mondani azt szívesen meghallgatom meg segítek nekik... de amit nem akarnak arra nem is vok kíváncsi!
Tudod mindenki különbözik, van, aki szereti kibeszélni a bajait, van, aki inkább magában szereti lerendezni.
Sztem ez el kellene fogadnod.
Szerintem örülj, hogy nem lelki szemetesládának használnak!
Egy dolog, hogy persze, beszélgessenek a barátok, de megőrülök attól, aki folyton csak panaszkodik... Szakítottam már meg barátságot emiatt! Ne akarja már rámnyomni a depresszióját. Ha olyasmi dolog, amiben tudok segíteni, vagy tényleg valami történt az illetővel, az persze más, nem vagyok szívtelen, hogyne hallgatnám meg... De, aki csak panaszkodni tud. Na, olyan barát nem kell!
Mellesleg, honnan tudod, hogy egyáltalán van problémájuk??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!