Plázába dolgozók! Aki étteremben dolgozik (nem nevezem nevén) mennyit keres havoonta? Megkeresi a minimálbért?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy a kfc-ben például csak 80 ezret kapnak egy hónapra2012. szept. 27. 14:59
1/1 ava87 válasza:
Én dolgoztam gyorsétteremben (nem pont a kfc-ben, de szerintem egykutya), plázában is, meg önálló épületben lévőben is, és mindenhol ugyanannyit fizettek, az alap órabér a minimálbérnek megfelelő volt, erre még jött rá a műszakpótlék, tehát aki délutános volt, vagy zárós/éjszakás, az többet kapott.
A minimálbérnél kevesebb akkor lehet, ha valaki nem dolgozik legalább napi 8 órát, és heti öt napot, illetve ha mondjuk kasszás, és akkora hiányokat csinál, akkor azt persze levonják a béréből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!