Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni, ha átvertek...

Mit tudok tenni, ha átvertek az étteremben? Nem csak engem, másokat is. Valami bosszú félére gondoltam az aljasságukért cserébe.

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az, hogy átvertek? Rosszul adtak vissza, vagy más hoztak ki, mint amit rendeltél?
2009. máj. 6. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyítás kérdése az egész. Ha van számlád, egyszerűbb, de ha a maradék ételeket tették eléd nagy pénzért, már nem annyira. Van /elvileg/ vásárlók könyve, oda is beírhatsz, ha odaadják és el nem vernek. De ha bizonyítható, fordulj a Fogyasztó Védelemhez.
2009. máj. 6. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hogy vertek át.

A megfelelő szervhez bejelented őket:

Apeh vagy OMMF.

2009. máj. 6. 16:29
 4/10 A kérdező kommentje:
A kiírt árakhoz képest többet számláztak. Tudom bizonyítani is. A második válaszoló jól ráérzett, félek tőle, h megvernek, ha bejelentést teszek. A panaszkönyvbe nem engedték, h írjak.
2009. máj. 6. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki mindenkit átver. Oda kell figyelni. A bosszú nem jó módszer. Még a gondolata is mérgező. Bosszú bosszút szül és sosincs vége. Esetleg menj el megint oda, és feltűnő figyelmességgel számold át a pénzt. Én ezt tanultam: Ha már nem képzelhető el, hogy becsapják egymást az emberek, még mindig jobb, ha téged csapnak be, mintha te csapsz be valakit.
2009. máj. 6. 18:42
 6/10 tade ***** válasza:
SZia. Bosszu tenyleg bosszut szul. En mindig atszamolom a penzt amit kapok vissza. De, ha valami miatt nagyon bosszut szeretnek allni, fognek egy uveg csotanyt, majd egy ovatlan pillanatban huss, szelnek eresztenem oket az etteremben, majd hangosan orditoznek, hogy: "Uristen emberek nezzek, csotanyok, milyen undorito, ki tudja mi lehet meg a konyhaba, en ide nem jovok tobbet!!" De mondtam, bosszu bosszut szul. :)
2009. máj. 6. 21:05
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Mi az hogy nem engedték??? Fogyasztóvédelem egyből!! Na ott megkapnák rendesen a büntetést, százezres nagyságrend.Hívd fel a fogyasztóvédelmet, és elmondják mit tegyél!
2009. máj. 6. 21:42
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem a kiírt áron számolták fel az ételeket és utána "megmagyarázták" a dolgot, persze teljesen képtelen, elfogadhatatlan (átverést tartalmazó) magyarázattal. Nagyon felháborodtam a dolgon. Azért nem szeretném annyiban hagyni a dolgot, mert az étterem egy turisták által gyakran látogatott helyen van, és az ilyesfajta olcsó trükkök a külföldiek előtt is rontják az ország hírnevét. Arról nem beszélve, h több száz embert vágnak át naponta. Ezt az éttermet egyszerűen be kellene záratni. Fogyasztóvédelemre gondoltam én is, csak az az igazság, h félek a tuljtól, mert mikor (udvariasan) reklamáltunk, kis híján a kést vágta a hátunkba (nem kocsma!).

2009. máj. 7. 16:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Már az is bosszú, ha ideírod az étterem nevét és címét, valamint az interneten ahol véleményt lehet nyilvánítani cégekről leírod a történetedet és minél több embernek elmeséled, hogy oda bizony nem éri meg járni.
2009. okt. 31. 15:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egy internetes "keresztes hadjárat" tényleg jó ötlet lenne.

[link]

Ide küld el a történetedet. Sok ember olvassa, a fogyasztóvédelmisekkel együtt :)

És még csak nem is fogják tudni hogy ki vagy...

(bár egy elég alattomos módszer)

2010. jan. 17. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!