Feminista lányok, nektek csak az alfák jönnek be?
A franc kiváncsi az alfára.
Én tavaly szakítottam egy gammával, de utána egy lambdával ismerkedtem meg.
Jelentkezett időközben az omega is, de mégiscsak a bétával volt a legjobb.
Én úgy tudtam, ők egymást szeretik. :D
A legtöbb ilyenen ez látszik is.
" feminizmusnak igazából ennyi lenne a lényege, az egyenlőség"
Pontosan erről van szó! Egyszerűen csak ugyanazért a munkáért ugyanolyan bért szeretnénk, ugyanolyan teljesítményért ugyanolyan elismerést és lehetőségeket. Ha pl. két ember jelentkezik egy állásra, akkor kapja meg az, aki jobban elvégezné.
A hangos radikálisok ebben is csak a kevés szélsőséges, akit az átlag nő nem tekint követendőnek.
Én szeretem, ha egy férfi határozott, nem egy ilyen tutyimutyi alak, de ez nem jelenti azt, hogy basáskodónak kéne lennie. Az is lehet határozott, aki a partnerét egyenlő félnek tekinti. Számomra ugyanis a határozottság nem azt jelenti, hogy valaki lépten nyomon megmondja, hogy mit csináljak, mit gondoljak, hanem azt, hogy van véleménye és ki is áll a véleményéért, képes tenni a saját céljai érdekében, nem másoktól vár megerősítést, és nem lehet egykönnyen rávenni olyan dolgokra, amiket nem akar.
De ez nem egyenlő azzal, hogy valaki önkényúrként viselkedik akár a párjával, akár másokkal.
Ja, és még valami: egy határozott férfi miért ne lehetne udvarias? Vagy akár szelíd? Bár lehet, hogy ez alatt a fogalmak alatt mást és mást értünk, de nálam ezek nem zárják ki egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!