Miért feminista az a nő, aki szerint a férfinek kötelessége segíteni a házimunkában?
Én sem értem minek kell erről a témáról ennyi kérdést kiírni.
Ha valaki olyan férfival él együtt aki egy tűt sem rak keresztbe,nos az így járt. Már a kapcsolat elején is észre lehet venni,hogy a férfi segítőkész vagy nem..
Így nem kell a férfiakat sem leírni,hogy nem segítenek,mert nagyon sokan 10-12 óra meló után is beáll a konyhába főzni egyet..
Ha neked problémád van a pasasoddal,akkor vagy dobd és keres olyat aki besegít,vagy fogadd el,hogy a te párod kényelmes ember.
ki mondja, hogy az a nő feminista?
mert ha a párod, akkor csak diplomatikusan ki akarja magát vonni a házimunka alól :)
ezt diplomatikusan meglehet oldani, nem mosol rá :)
"Már a kapcsolat elején is észre lehet venni,hogy a férfi segítőkész vagy nem.. "
Köhöm...ezzel nem értek egyet. Személyes tapasztalatom alapján mondom ezt. A kedves exem az első egy évben kinyalta a popómat, olyan volt, mint egy házi tündér. (az ő lakásában voltunk)
Aztán valahogy ez átalakult...valahogy más lett. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a napom abból áll, hogy hazaérek, mosás be, gyors rendrakás, vacsifőzés, mosás kiteregetése, vacsizás, felsöprés, felmosás. Ezalatt őfelsége ült és játszott a szuper jó játékaival a gépen. (úgy, hogy ő hamarabb ért haza.)
A hétvégékről pedig nem is beszélek...
A kérdésre válaszolva:
Biztos vannak olyan pasik, akik szerint az a kötelességük, hogy dolgozzanak, oszt kész. Le is van tudva. De én is azt mondom, hogy aki nincs megelégedve az ilyen pasival, annak bármikor tovább lehet állni.
Én megtettem. :)(nem csak ez volt az ok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!