Mit szóltok a "drog-gyorsteszthez"? Igazoltatáskor az utakon az alkholszonda mellett egy vattába is bele kell nyalni?
nagyon durva, remélem ebbe azért még emberjogi ill. adatvédelmi szervezetek bele fognak szólni, eddig csak anonym módon csinéálták, de állítólag rendesen be akaják vezetni ahogyan az alkholszondát. A drognak minősített szerek mellett nyugtatókat, altatókat, antidepresszánsokat is kimutat. Azért megálljon a menet, ha jól tudom az egészégi állapot az egyik legnagyobb és legbizalmasabb "magántitok" jogilag is, azaz sztem ez felháborító. Én meg vagyok döbbenve, bár nálunk ugye semmi nem meglepő már. UNDORÍTÓ
Ti mit szóltok?
17:21
nem lehet h kettőnk közül inkább te vagy beszívva ? csak mert én ennyi hülyeséget egyben már rég láttam
Engem speciel nem érdekel, hogy elkapják a drogosokat, és elveszik a jogsijukat. Sőt, az sem különösképpen, hogy kinyírják-e magukat balesetben vagy nem. Engem az érdekel, hogy minél kisebbre csökkentsük azoknak a számát, akik vétlenül halnak meg autóbalesetben.
Nem tudom milyen suliban tanítasz, de a mi osztályunkban (gimnázium) a 34 főből maximum 5 szokott rendszeresen füvezni. Háromban vagyok biztos, kettőben csak lehet.
21:31
Pontosítsunk, legalábbis Te ennyiről tudsz ...
Aztán valószínűleg a realitás ettől igen messze van.
Egy dolog az én gimim, egy másik kör a kis unokaöcsém gimije, detto uez a helyzet, egy harmadik a válogatott sportoló diákom társasága, a helyzet detto uez.
Na hát ez a nagy realitás, de tudom, hogy kemény, és szeretnénk azt hinni, ilyen nem létezik, aztán meg olyan aranyos részleteket már nem is írok, amiért még itt ki is nyírnának ...
Te nagyon felületesen olvasol, vagy a szövegértelmezéssel van gond? Írunk neked egy regényt arra válaszképpen amit kérdeztél, erre te kiragadsz egy gondolatot, és arra reagálsz. A többire nincsenek érveid, tudjuk be annak?
Én elhiszem hogy te soha az életben nem szívtál, mivel vannak emberek akik maguktól hülyék! Te sajnos pont egy vérbeli idióta vagy, aki szerint szívjon mindenki szépen otthon, és ez legyen legális, ez szerinted ugyanis normális. Ki kell ábrándítsalak, még mindig tilos a drogozás. Tilos otthon, tilos sötét szobában ahol még a füstjét sem szívja senki sem. Mindenhogy és mindenhol TILOS! Sikerült megérteni? Ezekután mi a gond azzal ha valakit elkasználnak mert drogozott? Ha lenne benned gerinc akkor leszoktatnád a diákjaidat és példát mutatnál nekik h ez nem kéne, és nem itt irogatnád hogy miylen "UNDORÍTÓ" meg "megdöbbentő" hogy a rendőrök ki merik mutatni ha valaki drogozik. De főleg nem reklámoznád nagy büszkén hogy még a válogatott sportoló "DIÁKOM" is füvezik. Csak gratulálni tudok neki is meg Neked is.
ha lenne bennem gerinc, akkor leszoktatnám őket ...
Hallod vicces vagy, és állítólag én vagyok az idióta?
naponta kiabáljak velük vörös fejjel, hogy ezt nem szabad? Szted mi lesz az eredménye? Hihetetlen h ilyen tudatlan emberek léteznek egyáltalán, bár ezt betudom a média áldásos tevékenyésgének is, na meg aróól, hogy az emberek nagy része szeret a felszínen élni, a látszatnak hinni, aztán a valóság már nemigen izgatja.
Ez olyan mint az a példa kb, csaka látszatra mondom, hogy van egy fiatal férfi kollegám, aki meleg, de ezt kevesen tudják róla, sőt ha valaki meghallja nem hiszi el, ugyanis jön azzal, hogy ugyan már, hiszen van barátnője és vele él. Ja persze, mert van annyi esze, hogy összejövetelekre mindig egy álbarátnővel jön, de aki meg jobban ismeri, az tudja róla, hogy egy sráccal lakik együtt.
Mégis a látszat látjátok meggyőz majdnem mindenkit, és fel vannak héborodva méga gondolaton is, hog yő meleg lenne, hiszen bnője van ... haha, én meg megszakadok a röhögléstől, sztem azt se tudja milyen egy nő. Ő meg főleg megszakad, de szóval ennyit a látszatról és a valóságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!