Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nővérem kislányát Takács...

A nővérem kislányát Takács Kincsőnek fogják hívni, szerintetek és szépen csengő név?

Figyelt kérdés
Léci ne írjatok olyat,hogy nem tetszik és legyen más,mert már eldöntötték.Nekem is tetszik csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést.köszönöm
2012. szept. 25. 08:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A lányomat Hangának hívják. Amikor született, majdnem két évtizede, akkor nagyon jó ötletnek tűnt. Szépnek is, ritkának is. Ma már csak szép.
2012. szept. 25. 10:58
 22/26 anonim válasza:
Na szép. Nem arról volt szó, hogy eldöntötték? Áhh....
2012. szept. 25. 11:00
 23/26 A kérdező kommentje:

utolsó,

kérlek szépen ne írjál többet,ha arra nem vagy képes,hogy végigolvassál...

komolyan csak veszekedni jössz ide...

2012. szept. 25. 11:02
 24/26 anonim ***** válasza:

Szerintem a név csengésével nincsen baj, én viszont személyes okok miatt undorodom a KIncső névtől...

Egy abszolút abnormális ismerősömet hívták így, egy dagadt, igénytelen csajt, akit huszonévesen is egyszerűen tinédzsernek nézett az ember, mert arra is lusta volt, hogy melltartót húzzon, zoknit viselt szandállal, fogszabályzós, szemüveges, nyalizós, undorító egy teremtmény....

2012. szept. 25. 11:51
 25/26 anonim ***** válasza:
54%

csak azok válaszoljanak akiknek ugyanaz a véleménye mint a kérdezőnek?

akkor én nem válaszolok

2012. szept. 25. 13:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Még egy valaki nem tud értelmezni :-( Fuss neki még egyszer.
2012. szept. 25. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!