Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nővérem kislányát Takács...

A nővérem kislányát Takács Kincsőnek fogják hívni, szerintetek és szépen csengő név?

Figyelt kérdés
Léci ne írjatok olyat,hogy nem tetszik és legyen más,mert már eldöntötték.Nekem is tetszik csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést.köszönöm
2012. szept. 25. 08:11
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
nem öszinte leszek nem tul pattogós önmagába gyönyörű név a Kincső de nem ilyen formában
2012. szept. 25. 08:13
 2/26 anonim válasza:
85%

Tehát most feltettél egy kérdést: szerintetek szépen csengő név? De közben meg csak az válaszoljon akinek tetszik????

Akkor minek kérdezed?

Amúgy nem olyan rossz de nekem a Kácskincs így egymás után olyan "meg kell rágni" típusú névvé teszi.

2012. szept. 25. 08:14
 3/26 A kérdező kommentje:

Nem azt írtam,h az írjon,akinek tetszik csak azt,hogy ne az legyen "válasszanak mást,stb."

köszönöm

2012. szept. 25. 08:16
 4/26 anonim válasza:
83%

"léci ne írjatok olyat, hogy nem tetszik ÉS legyen más"...

Hát nekem ebből az jön le hogy ne írjunk ilyet hogy nem tetszik. Mindegy.

2012. szept. 25. 08:18
 5/26 anonim válasza:
78%
Igen ebben most van valami,hogy megkérdezed,szerintünk milyen,de odaírod,hogy csak azt írhatjuk,hogy jó. A Kincső gyönyörű név,de a Takács vezetéknévvel nem épp a legjobban cseng..pontosan,ahogyan az előző válaszoló írta,meg kell rágni,nehéz a két cs miatt. Bocsi =S
2012. szept. 25. 08:19
 6/26 A kérdező kommentje:

Nem azt kértem,h azt írjátok jó.

Azt kértem azok írjanak,aki szerint szépen cseng vagy azok akik szerint nem(és azok leírják miért maguktól is)

Azt nem kértem,h a kérdésemet analizáljátok,már bocsánat:(

köszönöm,értettem mindkettőtök véleményét.

2012. szept. 25. 08:22
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, nekem akkor sem tetszik... Együtt nem szép, és nem is cseng jól.
2012. szept. 25. 08:23
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
a kácsKincs nekem sem hangzik túl jól,de az a lényeg,hogy nektek tetszik!
2012. szept. 25. 08:25
 9/26 anonim válasza:
70%
Szerintem sem illik ssze, de ha úgyis el van döntve, akkor miért kérdezed? Mindenki szerint nem illik össze. Ez változtat valamin? Adnak neki más nevet? NEM! Akkor MIÉRT kérdezed????
2012. szept. 25. 08:42
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nyelvtörős egy kicsit. De hát elég ritkán használjátok majd így együtt, annyit meg ki lehet bírni, mert a Kincső tényleg szép név.
2012. szept. 25. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!