A nővérem kislányát Takács Kincsőnek fogják hívni, szerintetek és szépen csengő név?
Figyelt kérdés
Léci ne írjatok olyat,hogy nem tetszik és legyen más,mert már eldöntötték.Nekem is tetszik csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést.köszönöm2012. szept. 25. 08:11
1/26 anonim válasza:
nem öszinte leszek nem tul pattogós önmagába gyönyörű név a Kincső de nem ilyen formában
2/26 anonim válasza:
Tehát most feltettél egy kérdést: szerintetek szépen csengő név? De közben meg csak az válaszoljon akinek tetszik????
Akkor minek kérdezed?
Amúgy nem olyan rossz de nekem a Kácskincs így egymás után olyan "meg kell rágni" típusú névvé teszi.
3/26 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam,h az írjon,akinek tetszik csak azt,hogy ne az legyen "válasszanak mást,stb."
köszönöm
2012. szept. 25. 08:16
4/26 anonim válasza:
"léci ne írjatok olyat, hogy nem tetszik ÉS legyen más"...
Hát nekem ebből az jön le hogy ne írjunk ilyet hogy nem tetszik. Mindegy.
5/26 anonim válasza:
Igen ebben most van valami,hogy megkérdezed,szerintünk milyen,de odaírod,hogy csak azt írhatjuk,hogy jó. A Kincső gyönyörű név,de a Takács vezetéknévvel nem épp a legjobban cseng..pontosan,ahogyan az előző válaszoló írta,meg kell rágni,nehéz a két cs miatt. Bocsi =S
6/26 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem,h azt írjátok jó.
Azt kértem azok írjanak,aki szerint szépen cseng vagy azok akik szerint nem(és azok leírják miért maguktól is)
Azt nem kértem,h a kérdésemet analizáljátok,már bocsánat:(
köszönöm,értettem mindkettőtök véleményét.
2012. szept. 25. 08:22
7/26 anonim válasza:
Sajnálom, nekem akkor sem tetszik... Együtt nem szép, és nem is cseng jól.
8/26 anonim válasza:
a kácsKincs nekem sem hangzik túl jól,de az a lényeg,hogy nektek tetszik!
9/26 anonim válasza:
Szerintem sem illik ssze, de ha úgyis el van döntve, akkor miért kérdezed? Mindenki szerint nem illik össze. Ez változtat valamin? Adnak neki más nevet? NEM! Akkor MIÉRT kérdezed????
10/26 anonim válasza:
Tényleg nyelvtörős egy kicsit. De hát elég ritkán használjátok majd így együtt, annyit meg ki lehet bírni, mert a Kincső tényleg szép név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!