Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nővérem kislányát Takács...

A nővérem kislányát Takács Kincsőnek fogják hívni, szerintetek és szépen csengő név?

Figyelt kérdés
Léci ne írjatok olyat,hogy nem tetszik és legyen más,mert már eldöntötték.Nekem is tetszik csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést.köszönöm
2012. szept. 25. 08:11
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!

Nem,nem változtat semmi,de véleményekre kíváncsi lehetek,nem?

Azért írtam,hogy eldöntötték,mert nem szerettem volna,ha ötletként más neveket felsorolnak.

Köszönöm mindenkinek,aki válaszolt a kérdésemre.Nem baj a kritika,az is érdekel!

2012. szept. 25. 08:48
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszi 10-es a véleményedet!

A 9-es válaszolónak szántam az előző megjegyzést,nem neked!

2012. szept. 25. 08:49
 13/26 anonim válasza:
41%

Szerintem meg szépen hangzik így együtt, és eleve szép név a Kincső. Nekem nagyon tetszik így.

30 hkm

2012. szept. 25. 09:18
 14/26 anonim ***** válasza:
szerintem is szép igy együtt szép dallamos szerintem .
2012. szept. 25. 09:44
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Ez valami egyház? Csak az írhat ide, aki egyetért?? Egyébként szerintem szép név a Kincső, bár a Takácshoz kissé csattogó, kattogó...
2012. szept. 25. 10:10
 16/26 anonim ***** válasza:

Túllépnétek végre ezen?

Nem azt írta a Kérdező, hogy ne írjon neki, akinek nem tetszik, hanem azt, hogy ne javasoljatok másikat, mert a tesójáék már eldöntötték. Alaposan el kellene olvasni a kérdés alatti sorokat, esetleg a későbbi kommenteket is a kérdezőtől.

2012. szept. 25. 10:21
 17/26 anonim ***** válasza:

Önmagában a Takács és a Kincső is szép nevek. Együtt nekem sok a cs betű, és sajnálom szegény kislányt, mindenki rajta fog röhögni, amikor bemutatkozik, hogy Takác Kincő. A gyerekek kegyetlenek, ha csak kicsit nem ejti tisztán, már bántani, csúfolni fogják, és ez a gyerekkori csúfolás a felnőttkori önbizalmára is hatással lehet. Ha pedig valakinek nincs elég önbizalma, képtelen lesz kiegyensúlyozott párkapcsolatra, mindig alárendeli magát annak, hogy másoknak megfeleljen.

Én az r betűt ejtem nem tökéletesen, és hiába jártam logopédushoz, még mindig lehet hallani. Nem feltűnő már szerencsére, de egy kicsit észrevehető. Engem is csúfoltak, és nagyon nehezen fogadtam el a beszédemet.

Persze a cs-t könnyebb korrigálni adott esetben, mint az r-et. De kisgyerekként a cs-t is nehéz tisztán ejteni.

2012. szept. 25. 10:26
 18/26 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek,aki a kérdésemre válaszolt.

Írtatok olyanokat,ami nekem nem jutott volna eszembe.

Az unokatesóm annak idején a Csonka Krisztinán hezitált,mert a vége és az eleje miatt nehogy csúfolják "Ka-Ki".Én erre nem is gondoltam.

Sajnos a gyerekek mindenkit tudnak csúfolni,ez alapján nehéz lenne választani...

Én ezeket a neveket javasoltam annak idején a tesómnak:

Róza,Hanga,Júlia,Hédi,Léna.

Ezek közül nem tudom van e olyan ami szép cseng együtt.

Aki esetleg válaszol nekem erre megköszönöm,kíváncsi lennék most már ezekről mit gondoltok!

2012. szept. 25. 10:43
 19/26 anonim ***** válasza:
Ezek közül nekem a Júlia és a Hédi (Hedvig) tetszik. Szépen csengene a vezeték névvel.
2012. szept. 25. 10:46
 20/26 anonim ***** válasza:

A "Takács Kincső" név már többszörösen foglalt... (Google)

Ettől még nagyon szép név, csak éppen azt a célját veszíti el, hogy egyedi legyen, mert gondolom, hogy ez volt a célja a nővéredéknek. Ha két keresztneve lenne, az is lehetne szép.

2012. szept. 25. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!