Mit művel a srác, mi akar ez lenni? Ki hogyan kezelné?
kb 3hete dolgozom az új melóhelyemen
van egy srác aki szintén ott melozik a barátnőjével együtt, a csajszival jól összespanoltam, bírjuk egymást.
Én nem tudom mióta járnak a sráccal, de eddig is megfigyeltem már hogy akárhová megyek a srác bámul.
Ma ez mégjobban be is igazolódott, esküszöm idegesítő, akárhová megyek a srác követ a tekintetével, egyfolytában néz. Az a tipikus menő csávó
Ma muszáj voltam vele beszédbe elegyedni, mert mondott valamit, én tudtam hogy igazam van ,de próbált felvágni hogy az nem úgy van, csak azért is kiálltam az igazamért, és mosolyogva beismerte hogy oké ő tévedett, na onnantól kezdve megállás nélkül poénkodott velem és benyögte h valahonnan ismer, holott szerintem életében nem látott még.
A barátnője erről persze mit sem tud, a srác teszi neki a szépet, smárolnak tb. Mondanám h más csajjal is ilyen a melóhelyen, de nem, esküszöm nem beszélem be magamnak h bámul, érzem látom h folyton néz.
Köztudott, h aki zavarba jön, annak nem közömbös a màsik fél. Ha nem érdekelne a sràc, egyàltalàn nem zavarna, h bámul.
Ugye azt is szeretnéd olvasni, h bizonyára jó nő vagy? Nos, biztosra veszem, hogy te vagy a legjobb nő a munkahelyen. :D :D
"Ha nem érdekelne a sràc, egyàltalàn nem zavarna, h bámul."
Ebben te biztos vagy? Mert engem borzasztóan szokott zavarni, ha koszos alkeszek bámulnak a metrón, de ezek szerint titkon vonzódom hozzájuk...
Kérdező, ha zavar, mondd meg neki. Szerintem csak unalmas a munka, és direkt élvezed, hogy les téged.
13-as, hol írtam, h "bejön"? Olvas, szőveget értelmez, véleményt formàl!
Azt ìrtam: nem közömbős. A hajléktalanok nem közömbösek számodra. A kivàltott érzelem lehet megvetés, szánalom, undor. A kérdező esetében szó nincs ezekről. Mèg írja is: az a tipikus menő csávó. Belőle pozitív èrzelmeket vàlt ki, csak előttünk játsza a hattyúk halàlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!