Mit művel a srác, mi akar ez lenni? Ki hogyan kezelné?
kb 3hete dolgozom az új melóhelyemen
van egy srác aki szintén ott melozik a barátnőjével együtt, a csajszival jól összespanoltam, bírjuk egymást.
Én nem tudom mióta járnak a sráccal, de eddig is megfigyeltem már hogy akárhová megyek a srác bámul.
Ma ez mégjobban be is igazolódott, esküszöm idegesítő, akárhová megyek a srác követ a tekintetével, egyfolytában néz. Az a tipikus menő csávó
Ma muszáj voltam vele beszédbe elegyedni, mert mondott valamit, én tudtam hogy igazam van ,de próbált felvágni hogy az nem úgy van, csak azért is kiálltam az igazamért, és mosolyogva beismerte hogy oké ő tévedett, na onnantól kezdve megállás nélkül poénkodott velem és benyögte h valahonnan ismer, holott szerintem életében nem látott még.
A barátnője erről persze mit sem tud, a srác teszi neki a szépet, smárolnak tb. Mondanám h más csajjal is ilyen a melóhelyen, de nem, esküszöm nem beszélem be magamnak h bámul, érzem látom h folyton néz.
ma 2x összenéztem vele, éreztem h bámul, mondom oké ránézek és akkor se hagyta abba, hihetetlen... nem értem.
nem jön be asrác, vagyis szimpi de annyit véletlenül sem érne meg hogy össze vesszek a barátnőjével vagy hogy ne adj Isten szakítsanak, de ezt akkor sem értem.
más dolog ha megnézel valakit, oké megnézed 1x-2x de könyörgöm 3hete egyfolytában sőt egyre többet stíről...
19éves elmúltam, de esküszöm annyira zavarban érzem magam hogy legtöbbször rá sem nézek,ugy teszek, mintha észre sem venném és úgy csinálok, mintha sok dolgom lenne és a feladatomra koncentrálok, és próbálok nem tudomást venni róla, de akkor is érzem és zavar.
bejövök neki, vagy mivan????
Ahogy olvastam a leírásod, azt éreztem: valami nehézsége van (önbizalom hiány? kételkedés?) a barátnőjével - és észrevette, hogy te "jó vagy " a barátnőnél- és azt keresi, mi hiányzik belőle? - az ilyesmi sokkal gyakoribb, mint gondolnád.. Az emberek rettenetesen utánozzák egymást -és divatos sztárokat -ilyen háttér okok miatt. Szeretnének (részben)valamilyen tulajdonságot kialakítani - mimetikus úton... gyakori ám ez..
Szerintem legyél nagyon tartózkodó a barátnővel - nehogy féltékenységbe csapjon át az egész! Ha van barátnőd- arról mesélj neki, kis egyszerű, kedves, de lényegtelen dolgot. Próbáld meg nem felvenni a bámulását, eljátszani, nem zavar, talán egy idő után nem is fog zavarni, és el is hagyja.
Nem, úgy értette, hogy te fiú vagy. :)
Amúgy ne törődj vele, így csak a tahók "udvarolnak". Előtted smárol, téged meg fixíroz, ne má!
nem előttem smárol, fél füllel hallottam csak erről
nem izgat h mivan velük, csak nem értem h minek kell ennyire bámulnia egész álló nap, napi 8órában, rohadt zavaró ám.
ha szereti a nőjét szeresse, de ez a nézegetés engem már zavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!