Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Veletek előfordult már olyan,...

Veletek előfordult már olyan, hogy lentebb folytatom?

Figyelt kérdés
Hogy pl ezen az oldalon még korábban kiírtál egy kérdést vagy pont te magad válaszoltál a kérdésre, ahol egy másik emberrel összevesztél, oldalokon keresztül oltogattátok egymást, majd később megint "egymásba botlottatok" és tegyük fel, elkezdtetek msn-en beszélgetni, vagy élőben is találkozgatni, és valamelyikőtök kikotyogta, hogy egyszer hogy összeveszett valami hülyével ezen az oldalon, majd a részletekből kiderült, az adott egyén volt az, akivel korábban szidtátok egymást? És ilyenkor mit lehet csinálni?
2012. szept. 23. 18:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Még nem történt velem ilyesmi, viszont maga a kérdés nagyon tetszik... mert olyan se fordult még elő velem, hogy lentebb folytatom :DD
2012. szept. 23. 19:48
 12/16 A kérdező kommentje:

19:28 Hát végül is megeshet... xD De ha írna, hogy hogy megbánta, stb, szerintem akkor se bocsátanék meg neki.

19:40 Nem...

19:48 Hát köszi :D Csak nem tudtam, milyen cím illene a sztorihoz...meg úgy az elején nem is akartam már lelőni a 'poént'. (:

2012. szept. 23. 19:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Velem olyan volt,hogy oltogattam egy nagyon nyomi gyereket, aztán írt privit. Én meg úgy voltam vele,h na nem leszek bunkó vele. Felvett msn-re, írogatott,de már akkor is idegesített,de sajnos nem szeretem megbántani az embereket. Engem is bántottak sokat. A gyerek azóta is úgy emlékszik vissza megismerkedésünkre,hogy ő beoltott és jóba lettünk.. omg :D

16L

2012. szept. 23. 20:38
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, utolsó :)

Amúgy igen, vannak ilyen hülye emberek (: Nekem is van egy ismerősöm, aki valahogy mindig pont másra emlékszik, mint ahogy az valójában történt. De csak természetes, hogy biztos mások a hülyék, mert ő aztán emlékszik..

2012. szept. 23. 21:04
 15/16 anonim ***** válasza:

nem, még sosem volt olyan, hogy bárkivel is beszélgessek innen msn-en

igazából el sem tudom képzelni :D

2012. szept. 23. 21:34
 16/16 A kérdező kommentje:
:D Én azért jobban szeretek itt ismerkedni...mondjuk ez is azért lehet, mert olyanoknak írok privit, akiknek úgy látom, egy a gondolkodásunk, stb. xD :D
2012. szept. 24. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!