Veletek előfordult már olyan, hogy lentebb folytatom?
Ismerek innen személyesen embereket, de általában, akivel elsőre nem egyezek, azzal másodszorra sem fogok.
Szóval én nem az az ember vagyok, aki megalkuszik, vagy beadja a derekát, ha igazam van, akkor az van, még ha 100 elvált nő pontoz is le érte.
Veled ez történt? Felejtsétek el az egészet, ha egyébként jóban vagytok.
Még nem jártam így.
Hogy mit csinálnék? Valószínűleg jót nevetnék az egészen.
Köszi a válaszokat :)
Egyébként igen, történt már velem ilyen. És hát végül annyira összevesztünk amiatt, hogy régebben miket mondtam neki, ill. ő nekem, hogy megsértődtünk és azóta se beszéltünk.
Köszi a válaszokat.
Amúgy igen, végülis lehetett volna belőle szerelmi történet is, mert nekem tetszett a srác, de ő ezt nem hiszem, hogy tudta volna...Persze azok után, hogy megtudtam, ő írta nekem azokat az ocsmányságokat, tökre elment a kedvem az egésztől. Lehet, hogy rég volt, de aki nem tud tisztelni egy lányt, legyen az akár egy ismeretlen válaszoló is itt gyakorin, akkor szerintem engem se tudott volna, szóval...
Itt én is mindenkinek beugatok, aki valami baromságot mond, de élőben lehet, hogy csak legyintenék vagy forgatnám a szemem, hogy észrevegye és kezdje ő a balhét :)
Szóval ő lehet nem mondott volna semmit.
Amúgy lehet ezt is látja, nem?
Mekkora poén lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!