Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Veletek előfordult már olyan,...

Veletek előfordult már olyan, hogy lentebb folytatom?

Figyelt kérdés
Hogy pl ezen az oldalon még korábban kiírtál egy kérdést vagy pont te magad válaszoltál a kérdésre, ahol egy másik emberrel összevesztél, oldalokon keresztül oltogattátok egymást, majd később megint "egymásba botlottatok" és tegyük fel, elkezdtetek msn-en beszélgetni, vagy élőben is találkozgatni, és valamelyikőtök kikotyogta, hogy egyszer hogy összeveszett valami hülyével ezen az oldalon, majd a részletekből kiderült, az adott egyén volt az, akivel korábban szidtátok egymást? És ilyenkor mit lehet csinálni?
2012. szept. 23. 18:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ismerek innen személyesen embereket, de általában, akivel elsőre nem egyezek, azzal másodszorra sem fogok.

Szóval én nem az az ember vagyok, aki megalkuszik, vagy beadja a derekát, ha igazam van, akkor az van, még ha 100 elvált nő pontoz is le érte.

Veled ez történt? Felejtsétek el az egészet, ha egyébként jóban vagytok.

2012. szept. 23. 19:00
 2/16 anonim ***** válasza:

Még nem jártam így.

Hogy mit csinálnék? Valószínűleg jót nevetnék az egészen.

2012. szept. 23. 19:00
 3/16 anonim ***** válasza:
Így kezdődik egy jó sztori. Még a legjobb barátoknak sem kell mindenben egyetérteniük,
2012. szept. 23. 19:03
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Egyébként igen, történt már velem ilyen. És hát végül annyira összevesztünk amiatt, hogy régebben miket mondtam neki, ill. ő nekem, hogy megsértődtünk és azóta se beszéltünk.

2012. szept. 23. 19:04
 5/16 anonim ***** válasza:
Ááááá, pedig reméltem, hogy könyvbe illő szerelmi történet kerekedett belőle...
2012. szept. 23. 19:11
 6/16 anonim ***** válasza:
Akkor azt már olvastuk volna :DDD
2012. szept. 23. 19:13
 7/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor nem volt szoros barátság, ha egyikőtök se volt hajlandó engedni vagy annyit mondani, figyelj, rég volt, felejtsük el. Ne sajnáld.
2012. szept. 23. 19:16
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Amúgy igen, végülis lehetett volna belőle szerelmi történet is, mert nekem tetszett a srác, de ő ezt nem hiszem, hogy tudta volna...Persze azok után, hogy megtudtam, ő írta nekem azokat az ocsmányságokat, tökre elment a kedvem az egésztől. Lehet, hogy rég volt, de aki nem tud tisztelni egy lányt, legyen az akár egy ismeretlen válaszoló is itt gyakorin, akkor szerintem engem se tudott volna, szóval...

2012. szept. 23. 19:26
 9/16 anonim ***** válasza:

Itt én is mindenkinek beugatok, aki valami baromságot mond, de élőben lehet, hogy csak legyintenék vagy forgatnám a szemem, hogy észrevegye és kezdje ő a balhét :)

Szóval ő lehet nem mondott volna semmit.

Amúgy lehet ezt is látja, nem?

Mekkora poén lenne :D

2012. szept. 23. 19:28
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha most elküldelek melegebb éghajlatra, akkor járunk?
2012. szept. 23. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!