Kaarooliinaa kérdése:
Hogyan legyek menőbb a suliban? Mármint nem láthatatlan és csak egy lány a sok közül?
Figyelt kérdés
nem vagyok magabiztos nem merek személyesen beszélni egy fiúval vagy egy ismeretlen lánnyal akit meg akarok ismerni mert félek hogy beégek.hogy tudnék magamon segíteni?nem érzem magam szépnek sem mert nem vagyok karcsú mint a többi lány,de nem is vagyok duci nem sminkelem magam és nincs annyi menő cuccom mert tul drága lenne :(2012. szept. 23. 01:11
1/2 anonim válasza:
Szerintem inkább találd meg a saját stílusod, ne akard majmolni a "menőket". Manapság amúgyis többre tartják azokat akiknek saját ízlésük van... azzal biztos nem lennél "láthatatlan".
2/2 anonim válasza:
Tűnj ki az eszeddel. Tanulj jól, mégse legyél kocka, légy nyitott, és tarts mértéket. Az utóbbival biztos kitűnsz a tucat tinikurv@ közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!