Egy 23 éves lány vagyok, és még nem feküdtem le senkivel, ezért az ismerős férfiak elpártoltak tőlem. Most mit csináljak, ha szeretnék párkapcsolatot?
Írj rám.Elküldjem a facebook linkemet?Ott tudunk beszélni.
27\F
az ismerősök csak azért pártoltak el tőled, mert még nem feküdtél le senkivel?????
ezért ritkán szoktak. talán, csak, ha mindenkit hitegettél, hogy szerelmes vagy beléjük, illetve ők a kiválasztottak, akikkel együtt leszel, aztán hanyagoltad őket. senki se szereti, ha hülyének nézik. vagy ne áltasd az embert, vagy, komolyan is gondold.
Én örülnék,ha ilyen lány ismerősöm lenne.
Valahol sántít a történet,vagy egy kicsit "hiányos".:)
Én nemrég feküdtem le először valakivel, és előtte (tudat alatt) szándékosan taszítottam el magamtól az ismerőseimet, mert szégyelltem, hogy szűz vagyok annyi idősen. Manapság ezt sajnos a közvélemény gázosnak tartja. Szóval a saját viselkedésem volt az oka, mert nem tudtam így elfogadni magam.
Nem lehet, hogy nálad is van valami hasonló?
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!