Facebook "illem" kérdés avagy mit illik "lájkolni"?
Sziasztok!
Előre is leszögezem, hogy nem a facebookon élem az életem és tudom, hogy utáljátok ezt a lájkolós dumát, de felmerült egy kérdés bennem. Bejelöltem egy embert akivel korábban egy osztályba jártam több mint 7 éve. Visszaigazolt. Az igazság az, hogy csak úgy randomban jelöltem be mert igazából sosem beszélgettem vele csak annyi, hogy osztálytársam volt. Ergo alig ismerjük egymást. A kérdés az, hogy nem félreértelmezendő-e, hogy köhömm, "lájkolok" egy fényképet, amit feltett magáról?
Utolsó hozzászóló, a mondatod egészen pontosan így hangzik helyesen:
"Annyit azért beszéljünk meg, ha valaki feltesz egy képet, vagy legyen az egy videó, akkor az illető számítson rá, hogy onnantól bárki, még én is likeolhatom, meg is oszthatja, hozzászólhatnak, neked ezért ne legyen lelkifurdalásod, oké?"
Holnap találkozunk az iskolában.
Üdv.: A nyelvtan tanárod.
Nem "te", hanem "ön", és igen.
Holnapra pedig leírod százszor ezt a mondatot házi feladatként:
A tanáraimat nem tegezem, és minden erőmmel arra fogok törekedni, hogy a helyesírásomat fejlesszem, mert nem szeretnék megbukni."
Ahány mondatodban hibát találok, annyi egyest fogok bevésni neked,ha pedig nem lesz holnap reggel 08:00-kor a házi feladatod az asztalomon, nehogy meglássalak az órámon!
Jó munkát!
Üdv: Ilona.
Utolso elöti
Ön tenleg Illona elsõ házink az volt 5.ben hogy irjuk le 100 szor "hogy ha Illike neni házi feladato ad azt tejesitem, , de szerintem ezt nem teheti meg mer fel vagyok mentve irásbol mert dicces vagyok enyit errõl
2 jaj is 3 vagyok nyelvtanbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!