Ha ügyesen gazdálkodsz, 2000 forintból azért lehet mit kezdeni.
Például elmehetsz turiba, ennyiből kapsz pár darab ruhát.
Kocsmázni is lehet belőle, csak olcsó helyre kell menni, pl. Nagyvárad tér és környéke, vagy Harminckettesek tere. Akár egy doboz cigi is belefér, mert a Nagyváradon van olyan hely, ahol 100 forint a pálinka:D A szemfesték mellé tudsz még venni körömlakkokat, vagy valami más piperét, ha az olcsóbb márkájúakból válogatsz (pl. Essence, SHE, ezek még jók is). Kajából sem a legdrágábbat kell venni, és akkor a pizza meg az üdítő mellé telik még desszertre is.
Amúgy én ruhát vennék vagy sminkszereket:))))
Több variáció is létezik:
-Vennék sütihez alapanyagokat és sütnék valami finomat a családnak, esetleg valami finom kaját
-Vennék olyan igazi,drága parenyica sajtot.Az olcsóbbnak nem olyan igazi az íze,drágát meg soha nem veszek
-Vennék tusfürdőt,kézkrémet,sampont
-Turkáló jó ötlet,volt hogy ennyiből 4 új darabbal bővült a ruhatáram
-Sminkelni nem szoktam,de én is úgy gondolom,hogy ennyiből több mindent is tudsz venni. Az 500 ft-os szemfestékek is jók,mellé még tudsz venni szempillaspirált,ajakápolót
-Cicámnak,kutyusomnak vennék belőle jutalomfalatot,biztos nem utasítanák vissza :)
-Gyertyákat vennék,mert imádom őket,de már azok is olyan drágák lettek
-Vagy egy jó könyvet
-Esetleg több doboz teafüvet,mert hideg időben napi több pohárral iszok belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!