Hogy működik a válaszok pontozása? Nem pontszámra hajtok, de mindenütt az én válaszom éri a legkevesebb pontot. Velem van baj?
Az értékelések (függetlenül attól, hogy azt a kérdező, egy válaszoló, vagy csak egy bejelentkezett olvasó értékelte) százalékos arányban megmutatják, mennyien értékelték hasznosnak, vagy félig hasznosnak a választ. És legalább 2 értékelés kell a százalékhoz. Tehát, 2 zöld kéz: 100%. 2 zöld és két piros: 50%. Két félig hasznos: 50%. A többit meg számold ki te.
Szóval, vagy te adsz folyamatosan olyan válaszokat, amik használhatatlanok, vagy valamiért eltérnek az átlagostól, vagy folyamatosan olyan kérdésekhez kommentálsz, ahol rád ugranak a trollok. Vagy mindez együtt.
Most, hogy irtátok, megértettem..90% a kérdezőnek ad igazat.Én vagyok a másik 10%..mert nem helyeslem a nagynéni felpofozását,igazat adok a férjnek, női kérdező panasza esetén..STB.
Két hete van számitógépem,internetem.Kaptam a gyerekeimtől, ne legyek annyira elzárva a világtól...Eddig örültem..elmúlt..mert másképp látom a dolgokat...mozgáskorlátozottan, rákosan, háttérbe egy 2 diplomás fejsérülés miatt demens férjjel...maradok a 10%-ba. köszönöm a válaszokat!! :))
Fel a fejjel, a netet csak úgy érdemes használni, ha NEM veszed komolyan. Tele ez az oldal (és a többi is) egy csomó karakter-emberrel, aki itt éli ki az életben felgyülemlett feszültségét, és egy csomó olyannal, akinek élete sincs..
Sajnálom, ami veled történt/történik, de ez is még egy ok arra, hogy itt semmit ne vegyél komolyan, a valódi problémák, mint azt te sajnos nagyon jól tudod, nem itt kezdődnek.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a véleményét,,,
Nem veszem komolyan..nem engedem.hogy elvegyék a kedvem.
pontozás nem érdekel, csak nem értettem....
Köszi, nekem ennyi elég, hogy jól induljon a napom:))
Van aki kevéssel beéri :)
Válaszotokon "feldobódva" megyek pogácsát sütni, mert a férjem azt kiván enni...
Köszi, szép napot mindenkinek!!!
(Ezt sem a felpontozásért irtam).....:))
ne kell komolyan venni
én sem értem, hogy hogyan működik...
gondolj bele, bárki, arc nélkül pontozhat.
Lehet, hogy ránézésre sem lenne annyira szimpatikus, hogy érdekelne a véleménye, itt meg aggódsz a pontozásán.
Az a szuper, hogy van férjed, és tudsz pogácsát sütni ! nem más !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!