Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak az alsószomszédd...

Mit csináljak az alsószomszéddal, aki állandóan zenét hallgat?

Figyelt kérdés
most is meg minden este hajnali 3-ig meg egész délelött (utána dolgozik ezért nincs itthon).. egy gyökér cigó lakik alattam, aki nem érti meg, h más szeretne tanulni meg aludni. Szóltunk már neki, minden nap lekopogunk neki, de baszik rá és nem tudok elaludni minden áldott nap, csak ilyen hajnalba, mikor 8-kor kellnem kell... mit lehetne még vele csinálni?
2012. szept. 20. 00:12
 1/5 anonim ***** válasza:
6%
Emeletes lakóközösségben este 7 után már nem szabad zajongani. Hívd ki rá a rendőrséget nyugodtan. Nem lesz semmi baja a hapsinak. Szóban fogják figyelmeztetni és közlik vele h ha még egyszer v kétszer előfordul akkor megbüntetik.
2012. szept. 20. 00:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az este 7 nem igaz. 10 után nem szabad, de senki nem fog tenni ellene semmit, a rendőrök sem, ha csak ennyiről van szó. Max. ha sokszor kihívod a rendőrséget, akkor egy idő után ez kellemetlen lesz neki és visszavesz egy kicsit. Egyébként ezeket a dolgokat a társasház szabályzata valamennyire megváltoztathatja. Tehát ha valamennyien megegyeznek, hogy már 9-kor abba kell hagyni vagy éppenséggel 11-ig lehet, akkor az érvényes. De nagyon-nagyon nehéz az ellenszegülőket szankcionálni.
2012. szept. 20. 01:40
 3/5 anonim ***** válasza:
5%

az este 7 sem igaz,meg a 10 sem igaz,

a nap 24 órájában kilehet hívni a rendőrséget,ha valaki szükségtelenül olyan zajt csap,ami zavarhat másokat,

ki is jönnek,

ha tetten érik a lakót (épp akkor is hallatszik a zaj amikor a rendőrök megérkeznek),akkor bemennek hozzá és megnézik,hogy mivel,miért lármázik,

nyilván ,hogy az első esetnél csak figyelmeztetik,de ez már elég eredményes szokott lenni,

2012. szept. 20. 03:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező első vagyok.

Ránk igen is kihìvták a rendőrséget este 19:30-kor, mert a péntek esti összeröffenésnél kicsit hangosabban szólt a zene. Plusz a párom èpítő iparban dolgozik ès ő mondta hogy este 19 óra után nem szabad fúrni-faragni és a hangos zene is tilos.

Minket nem büntettek meg, csak elmondták amit föntebb leírtam. De nekünk speciel elég volt az az egy alkalom is hogy ne akarjunk a rendőrökkel újra találkozni. Szerintem a ti hangoskodótoknak is elèg lenne.

Főleg ahogy előttem írták, ha hajnalban amikor kiérnek a rendőrök még megy a zene, akkor tuti bukta van.

2012. szept. 20. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
A párod rosszul tudja. Egy az, hogy kihívni tényleg bármikor ki lehet őket, de ha a szabályzatban nincs máshogy rögzítve, akkor 10 után elvileg már csendben illik lenni. De ha mégsem lennének csenden, akkor sem számíthatnak semmilyen szankcióra, amíg emberölés nem történik.
2012. szept. 20. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!