Mit csináljak az alsószomszéddal, aki állandóan zenét hallgat?
az este 7 sem igaz,meg a 10 sem igaz,
a nap 24 órájában kilehet hívni a rendőrséget,ha valaki szükségtelenül olyan zajt csap,ami zavarhat másokat,
ki is jönnek,
ha tetten érik a lakót (épp akkor is hallatszik a zaj amikor a rendőrök megérkeznek),akkor bemennek hozzá és megnézik,hogy mivel,miért lármázik,
nyilván ,hogy az első esetnél csak figyelmeztetik,de ez már elég eredményes szokott lenni,
Kedves kérdező első vagyok.
Ránk igen is kihìvták a rendőrséget este 19:30-kor, mert a péntek esti összeröffenésnél kicsit hangosabban szólt a zene. Plusz a párom èpítő iparban dolgozik ès ő mondta hogy este 19 óra után nem szabad fúrni-faragni és a hangos zene is tilos.
Minket nem büntettek meg, csak elmondták amit föntebb leírtam. De nekünk speciel elég volt az az egy alkalom is hogy ne akarjunk a rendőrökkel újra találkozni. Szerintem a ti hangoskodótoknak is elèg lenne.
Főleg ahogy előttem írták, ha hajnalban amikor kiérnek a rendőrök még megy a zene, akkor tuti bukta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!