Fociedzésen jött pár cigány hogy ők is fognak járni, Viszont állandóan csesztetnek, leköpnek meg egyszer meg is fojtogatott az egyik, meg egyszer ledobtak egy égő cigicsikkel. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
az edzőnek szóltam, de úgy hogy nem én szóltam, viszont attól félek hogy jobban rám szálnak. Az edzésnek 20:30-kor van vége. De én akkor sem fogom abbahagyni a focit (bocsánat)2 büdös cigány miatt -.-2012. aug. 29. 21:45
1/8 anonim válasza:
Csapkodjátok meg őket, akkor tudni fogják hol a helyük, más megoldás nincs, lehet lepontozni.
2/8 anonim válasza:
Nem pontozlak le, tényleg nincs más megoldás. A szép szó nem használ, az biztos.
3/8 anonim válasza:
Szerintem beszéljetek csapatostul az edzővel, mondjátok el, hogy aggódtok, nem akartok úgy játszani,hogy ellenségeskedés van a csapatban, pláne erőszakosság. Kérjétek meg az edzőt, hogy utasítsa őket rendre, ha pedig nem használ, akkor tegye ki őket. Ez nem rasszizmus, nyugodtan megteheti, hiszen a csapata kárára megy.
5/8 anonim válasza:
Rasszista, a cigánnyal toleránsnak kell leni, és el kell neki tűrni. Liberálisnak kell lened hozzá.
6/8 anonim válasza:
Nekem is van ismerősöm, aki szintén focizik, és a csapatban van cigány, aki hasonló módon agresszív. Ezek nem focizni mennek, hanem balhét csinálni. Legjobb lesz, ha az edzővel az egész csapat megbeszéli a dolgot. Ideje kitenni őket. Ha az edző nem akarja kirakni, akkor bojkottálni kell a csapatot. De ehhez tényleg eléggé jól össze kell beszélni a többiekkel, de szerintem őket is zavarják, szóval menni fog. A bojkott pedig azt jelenti, hogy edzésen pl. nem csináltok semmit. Ez elég radikálisan hangzik, mert az is, de emiatt nem lesz végzetes kiesésetek, viszont az edző látja, hogy komolyan gondoljátok, hogy el kéne őket ebrudalni. Sajnos ma Magyarországon ilyen a helyzet. A focit meg ne adjátok fel semmiképp!
7/8 anonim válasza:
Ne is hagyd abba! Csak keményen. Meg kellene beszélni a többi magyarral a csapatban, hogy hogyan és mikor lehetne eltávolítani a parazitákat az edzésekről/csapatból.
8/8 anonim válasza:
össze kell fogni pár pajtival és agyon kell baszkodni őket de rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!