Titeket nem bosszant az, hogy a kereskedelmi tévék híradóiban állandóan koldulnak?
Attól függ. Ha beteg lenne a gyerekem és az számára fontos kezelést nem tudnám kifizetni, bármit megtennék érte. Ráadásul egy-egy betegség nagyon mínuszba verheti a családot, mert hatalmasak a költségek és az anya meg nem tud elmenni teljes állásba dolgozni. Ismerősi körben is van ilyen, hatalmas a lelki és anyagi teher rajtuk.
Egy átlag családban pl. a gyereket benyomják 3 évesen az oviba, anyuka megy dolgozni, van két kereset és elvannak. Ha a gyerek betegen születik vagy utána derül ki valami, akkor a kezelések miatt anyuka nem dolgozhat (mínusz egy kereset) és még ezek is horror összegekbe kerülnek. Gyógyszer, utazás, stb. Ezeket én nem ítélem el, mert hasonló helyzetben én is megtennék bármit a gyerekem gyógyulása érdekében.
Én attól megyek a falnak, amikor az egyik újságban olvastam, hogy kérem segítsenek, a férjem 3 éve munkanélküli, én gyesen vagyok, négy gyerekünk van, egy egyszobás lakásban élünk hatan. Bármit elfogadnak, ruhákat is, a gyerekek életkorára pontosan nem emlékszem, de mind 10 éven aluli volt, a negyedik meg fél éves. Most őszintén, az a negyedik minek kellett a nyomorba, a nagy semmibe, amikor a három másikat sem tudják ellátni és az apa munkanélküli????? Na engem ezek zavarnak, a felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!