Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lehet ennek a perszónának...

Mi lehet ennek a perszónának a problémája velem?

Figyelt kérdés

Okj-s képzésre járok és van egy osztálytársam, akivel szinte még egy szót sem beszéltem, mégis az első naptól fogva úgy néz rám, mint a véres rongyra. Ha rám néz ellenszenvet látok benne, reggel ha többen vannak és köszönök a csoportból csak ő nem képes visszaköszönni. Kétszer előfordult már, hogy mikor mögöttem állt (azt hittem nem érzékelem) fejeket vágott, meg ilyen fenyítő mozdulatokat tett. Az ilyennek szerintetek mi baja?

Nagyon idegesít! Természetesen neki van a legnagyobb pofája az osztályban, beképzelt és elkényeztetett, nagyon ki akar tűnni, pattog össze-vissza. Hogy lehetne leállítani?

19l

2012. szept. 19. 18:47
 1/1 A kérdező kommentje:
*azt hitte
2012. szept. 19. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!