Egyes zsidó emberek miért így öltözködnek, miért így néznek ki?
Figyelt kérdés
Láttam már olyan zsidó embereket, akik úgy öltözködnek, mint az átlagemberek. Viszont, láttam olyanokat is, akiken hosszú fekete ballonkabát van, a fejükön fekete kalapot viselnek, hosszú hajuk van, ami két oldalt előrelóg. Ők miért öltözködnek és hordják a hajukat így?2012. szept. 18. 18:20
1/5 anonim válasza:
Mert ők a "legelvakultabb" követői a zsidó vallásnak, és annak megfelelően öltöznek/viselkednek.
2/5 A kérdező kommentje:
Pontosan kik ők?
2012. szept. 18. 18:35
3/5 anonim válasza:
Ezt nem is tudtam, van zsido nepviselet???
4/5 Andizsuzsi válasza:
"Ezt nem is tudtam, van zsido nepviselet???"
Van. Része kipa (fejfedő),a kaftán (és nem ballonkabát), a tálit (imakötény). A tradicionális hagyományokat követő zsidók viselik, legalább ünnepeken.
5/5 anonim válasza:
Ortodox zsidók.
Az asszonyok pedig kendőben, hosszú ujjú blúzban és hosszú szoknyában járnak, sokszor muszlimoknak nézik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!