Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ateista embereket kérdezek....

Ateista embereket kérdezek. Szerintetek honnan származik az élet?

Figyelt kérdés
élet

2012. szept. 17. 17:49
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

Egyre kevesebb számít csodának. Ezt a teisták azzal magyarázzák, hogy Isten azt várja, hogy csodák nélkül is higgyünk Isten létezésében, pedig régebben nagyobb volt a népek hite, mint most.

Ha én lennék Isten, akkor minden napi 2-3 csodát művelnék, hogy fogadják el a létezésemet, és nem a múltban, ahol még a Nílust is istennek tartották.

2012. szept. 19. 13:39
 42/48 A kérdező kommentje:

Igenis léteznek csodák! A nagyokos tudósok pl nem tudták megállapítani miért könnyez a szűzanya ikonja Máriapócson!

Na erre reagáljatok!

2012. szept. 20. 18:20
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért nem tudták megállapítani, mert akik ott voltak, és tudósoknak mondták magukat, nem voltak igazi tudósok. Szerintem valami vízvezeték volt a szeme mögött.
2012. szept. 20. 18:54
 44/48 anonim ***** válasza:

A csodákról :

[link]

2012. szept. 20. 19:11
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Nem voltam Máriapócson így nem tudhatom biztosan az okokat.

De nem lehet az, hogy a Szűz Mariskának esetleg túl hideg volt a tekintete? Hideg tárgyakon a pára lecsapódik és le is folyik. Nem láttál még hasonlót?

2012. szept. 20. 19:24
 46/48 A kérdező kommentje:
nem lehet!!!!!!!!
2012. szept. 20. 19:44
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Aztán miért nem lehet? Megtiltotta a jóisten, vagy van más oka is?
2012. szept. 21. 12:55
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

Még, hogy a tudósok sem tudják az okát. DxD

Vannak vak tudósok, akik a vallásos dolgokat nem is akarják bizonyítani.

Hallottam egy kvantumfizikusról aki a kvantumfizika és a buddhizmus közös pontjait tárgyalta. Csak az a baj, hogy oda kell ismerni a kvantumfizikát.

2012. szept. 22. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!