Mit jelenthet ha 1 pasi szereti az ékszereket?
Figyelt kérdés
Tele van a teste ékszerekkel (vastag nyaklánc,óra,gyűrűk,karkötő)2009. júl. 31. 15:47
1/6 anonim válasza:
mi az, h mit jelent? hát azt, hogy szereti az ékszereket....mi mást jelentene?
2/6 anonim válasza:
számomra magamutogató, feltűnni vágyó, (és legtöbbször arrogáns) személyt jelez.
3/6 anonim válasza:
Piperkőc,áétaéűban beképzelt.ezzel mutogatja,hogy van pénze rogyásig.Én biztos nem állnék szóba ilyen pasival.
4/6 anonim válasza:
azt jelenti hogy szereti az ékszereketXD
5/6 anonim válasza:
Én is szeretem az ékszereket. Rajongok az elegáns, márkás órakülönlegességekért, de nem vagyok magamutogató, piperköc... semmi extra, csak szeretem sz ékszereket. semmi több!
6/6 anonim válasza:
Az más, hogy szereti valaki az ékszereket, vagy hogy TELE VAN a teste ékszerekkel.. :) Szerintem.. :) (a kérdésben a pasi teste tel volt ékszerekkel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!