Fiúk! Lányok! Szerintetek is ciki?
Figyelt kérdés
Miért baj az,hogy nem szeretem a 18-as karikás filmeket,mert szerintem nem nekem valóak(főleg a horror filmek),és emiatt cikiznek?Lécci normális válaszokat kérek!Kort és nemet is! 15L2012. szept. 15. 23:07
1/12 A kérdező kommentje:
Azért a horror filmek,mert nagyon félek tőlük..
2012. szept. 15. 23:09
2/12 anonim válasza:
Vannak egész jó horrorfilmek is, nemcsak ilyen gagyik.
A kaptár pl. egész jó szerintem, érdemes lenne megnézned. 19/f
3/12 A kérdező kommentje:
és miről szól?
2012. szept. 15. 23:14
4/12 anonim válasza:
a kaptár ismertetője fenn van a neten,nézz utána.
az nem ciki ha nem birod a durvább filmeket.ki mit szeret.a barátaid cikiznek?persze mert hagyod,na meg aztán ők se lehetnek túlságosan érettek.
5/12 A kérdező kommentje:
Érdekes filmnek tűnik,majd lehet,hogy megnézem.Cikiznek,de próbálok visszaszólni,köszi az értelems válaszokat!:)
2012. szept. 16. 01:13
6/12 anonim válasza:
Nem ciki, én is félek tőlük...
35/N
7/12 anonim válasza:
Szerintem nem ciki én se nézek ilyeneket. Félek is,meg nem az én műfajom ez a baromság. :D
15L
8/12 anonim válasza:
Én sem nézek ilyet, szerintem nem ciki.
19L
9/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!Ment a zöld kéz :D
2012. szept. 16. 19:29
10/12 anonim válasza:
Semmi baj nincs ezzel :D Anyum 52 éves és fél a horrorfilmektől :D Olyan aranyos *,* :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!