Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Apukám megutálta a párom mert...

Apukám megutálta a párom mert bukott ellene kártyán. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Nemrég volt apukámnak a szülinapja amire az egész család megvolt hívva. Az ebéd után valamelyik pasi kitalálta, hogy kártyázzanak. Egy ideig nem is volt baj. Játszottak meg nevetgéltek. Aztán ahogy egyre többet ittak kezdtek a dolgok elmérgesedni. A vége az lett a dolognak, hogy a párom elnyert aputól több mint 150 ezer forintot meg kereszt apumtól is még valamennyit. Volt ott minden kurv@ anyázás, kártya széttépés/dobálás stb. Na most azóta nem beszélnek egymással. Apum látni sem akarja a páromat a párom meg a világ balekjának kiálltja ki aput és csak röhög rajta.

Hogy békíthetném ki őket?

2012. szept. 15. 22:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Sehogy, ennyi az eszük.
2012. szept. 15. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan pénzért játszottak ráadásul a szülinapján?

Azért ezt nem hittem volna hogy az emberek ennyire lealacsonyodnak erre a szintre már

2012. szept. 15. 22:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Mind a ketten szánalmasak. A tiltott szerencsejátékot pedig a törvény bünteti.
2012. szept. 15. 22:46
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ha már így alakult, rá kellene venni a párod, hogy adja vissza a pénzt apudnak és keresztapudnak is. Nem szabad a családi kapcsolatokat ilyennel tönkretenni!!
2012. szept. 15. 22:47
 5/9 nevem-senki ***** válasza:
100%
Szánalmas a párod, az apád pedig egy tökkelütött barom. Megérdemlik egymást!
2012. szept. 15. 23:01
 6/9 anonim ***** válasza:
És azóta se józanodtak ki, hogy felmérjék a helyzetet, és rájöjjenek, hogy csak részeges hülyeség volt? :D
2012. szept. 15. 23:10
 7/9 anonim válasza:
nem normálisak én egyszer nem fogadtam senkivel és nem is vesztettem így soha ...
2012. szept. 15. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem vissza kéne adnia a pénzt.
2012. szept. 16. 00:47
 9/9 anonim ***** válasza:
:D:D:D
2012. szept. 16. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!