Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Debrecenről mi a véleményetek?

Debrecenről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Békéscsabai vagyok és jövőre szeretnék Debrecenbe menni egyetemre! Milyen hely? Én magam nagyon szeretem a művészetet, fontos, hogy a hely ahol élek magas kultúrális szinvonalon legyen. Zeneileg az alter együtteseket szeretem és magam is az a kicsit "hippis" stílusu emberke vagyok. A technót ki nem állhatom, szóval a disco-ból nem kérek!

Hol lenne nem való hely Debrecenben? Merre vannak underground szórakozóhelyek vagy élőzenés pubok mondjuk?

Aztán általában milyen az emberek? Gondolom mivel egy nagyváros, nyitottabbak mint Csabán, olyan nagyvilági pestiesek kicsit. Hogyan lehet könnyen ismerkedni?

Milyen nevezetességei vannak a városnak, amiket érdemes megnézni?

És végül általában mi a véleményetek a helyről?

2012. szept. 15. 17:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
15%
Oké jól van kedves utolsó, de ha majd alkohollal átitatott idealizált fiatal éveidet kinövöd jól lenne egy kis kenyeret is tenni az aszaltra. Puszika
2012. szept. 24. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:
42%
Utolsó! Teljesen igazad van és Debrecen a munkalehetőségek terén is egy pöcegödör. Csak az akartam ezzel megfogalmazni, hogy fiatalként legalább olyan elsődleges a közösségi élet, így például a szórakozásra vonatkozó lehetőségek is, melyek akár az ismeretkötések által a későbbi elhelyezkedési lehetőségeket is javítják!
2012. szept. 24. 14:49
 13/14 anonim ***** válasza:
53%

Egyrészt az csak hab a tortán, hogy nem tudsz helyesen írni, de ugye az ego miatt az tűnt fel először, másrészt sok helyen jártam már, és láttam én is, hogy több a lehetőség, de attól még Debrecen nem annyira vészes, mint ahogy itt össze-vészmadárkodtátok.

Ez meg külön érdekelne:

"értelmiségi fiatalok vagy legalábbis underground kultúrát képviselők" tehát aki értelmiségi, annak ug-t kéne szeretni? Öö.. oké :)

Én nem személy szerint ellened tettem a felszólalásom, hanem Debrecen MELLETT, ha magadra veszed, nem az én bajom.

2012. szept. 24. 17:53
 14/14 anonim válasza:
84%
Sok "okos" beszületik a városba aztán sír, itt csak annak nincs munkálya aki nem keres! Költözzetek le falura aztán megtudjátok mi az a puszta. Kis faluból költöztem be ide hát ég és föld. Falun csak közmunka van, 1 bolt meg egy kiskocsma ennyi! Van 15 a te korosztályodból és kész ennyi az élet falun. Normális ruhaboltért menni kell 20km-ert ugyan ez van ha kórház kell stb. Itt Debrecenben meg minden a segge alatt van az embernek azt nem jó tiszta vicc...
2017. szept. 9. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!