Debrecenről mi a véleményetek?
Békéscsabai vagyok és jövőre szeretnék Debrecenbe menni egyetemre! Milyen hely? Én magam nagyon szeretem a művészetet, fontos, hogy a hely ahol élek magas kultúrális szinvonalon legyen. Zeneileg az alter együtteseket szeretem és magam is az a kicsit "hippis" stílusu emberke vagyok. A technót ki nem állhatom, szóval a disco-ból nem kérek!
Hol lenne nem való hely Debrecenben? Merre vannak underground szórakozóhelyek vagy élőzenés pubok mondjuk?
Aztán általában milyen az emberek? Gondolom mivel egy nagyváros, nyitottabbak mint Csabán, olyan nagyvilági pestiesek kicsit. Hogyan lehet könnyen ismerkedni?
Milyen nevezetességei vannak a városnak, amiket érdemes megnézni?
És végül általában mi a véleményetek a helyről?
Egyrészt az csak hab a tortán, hogy nem tudsz helyesen írni, de ugye az ego miatt az tűnt fel először, másrészt sok helyen jártam már, és láttam én is, hogy több a lehetőség, de attól még Debrecen nem annyira vészes, mint ahogy itt össze-vészmadárkodtátok.
Ez meg külön érdekelne:
"értelmiségi fiatalok vagy legalábbis underground kultúrát képviselők" tehát aki értelmiségi, annak ug-t kéne szeretni? Öö.. oké :)
Én nem személy szerint ellened tettem a felszólalásom, hanem Debrecen MELLETT, ha magadra veszed, nem az én bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!