Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyarorszag kb.3200 telepules...

Magyarorszag kb.3200 telepulesebol 400-500 cigany tobbsegu,200 teljesen elciganyosodott. Csak en emlekszem ugy hogy ez regen nem igy volt?

Figyelt kérdés
Engem nem zavar mert semmi bajom a romakkal csak furcsa, mert regen 2-3 falu kivetelevel nem volt olyan ahol tobbsegben lennenek. Ez hogy kovetkezett be 20-30 ev alatt? Tenyleg engem nem zavar csak erdekel a kialakulasuk. Szivesen megneznek ilyen varosokat falvakat.

2012. szept. 11. 22:52
1 2
 1/17 anonim válasza:
92%

"Engem nem zavar mert semmi bajom a romakkal"

Akkor költözz Nyírbátorba!

2012. szept. 11. 22:57
 2/17 anonim válasza:
100%

"Tenyleg engem nem zavar csak erdekel a kialakulasuk."

Tényleg költözz oda!

2012. szept. 11. 22:58
 3/17 A kérdező kommentje:
Ahol most lakok ez is cigany tobbsegu falu lett egy par eve mert a ciganyok tobb gyermeket vallalnak. De en jo kapcsolatot apolok veluk. Csak furcsa hogy par ev alatt igy megnott a szamuk.
2012. szept. 11. 22:59
 4/17 A kérdező kommentje:
Voltam Nyirbatorban es ott meg istenesen nez ki a ciganytelep az orszag tobbi ciganytelepehez kepest. Pl sokkal durvabb Bicske, Tarnalelesz, Tiszavasvari, Nyirmihalydi, Pálmajor, Csenyete, Tiszabura... Stb. Reggelig sorolhatnam amik Nyirbatornal elmaradottab telepek.
2012. szept. 11. 23:01
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Messzire vezető kérdés. Egyrészt számos falu elnéptelenedése még a szocializmusra vezethető vissza. A mezőgazdaság kollektivizálása után a falusi fiatalok tömegei vesztették a létalapjukat, és a normális megélhetés érdekében városokba költöztek. Mire az ő szüleik kihaltak, nagyrészt el is tűnt az adott helyről a magyar etnikum. Mert általában a cigányok maradtak, ők nem költöztek el, beérték korábban az ingázással, illetve a gyérebb helyi megélhetési lehetőségekkel.

És akkor ehhez jön, hogy a cigányoknál tényleg sokkal nagyobb a termékenység. A másik meg az, hogy ahol bizonyos szintet elér a számuk, elkezdenek kiszorító hatást gyakorolni. Megnő a piti bűnözés, ellopják először a tyúkokat, aztán a kiskertekből a terményt, végül ki-be járnak a lakásodban, muszáj elmenekülni mondjuk egy öregotthonba. Aztán lerobban az iskola, úgy általában a környezet, és egyre többen látják úgy, hogy ezt az egészet muszáj otthagyni. És maradnak a cigányok már önmagukban.

2012. szept. 11. 23:09
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezek az adatok honnan vannak konkrétan?

Milyen statisztika vagy táblázat alapján készült?

2012. szept. 11. 23:09
 7/17 anonim ***** válasza:
#6: Igen, ezt én is akartam kérdezni, hogy mi a forrás. De aztán átsiklottam rajta, mert az én élettapasztalataim is azt támasztják alá, hogy tényleg sok cigány többségű falu van, és ez tényleg nem volt így 30 éve szinte sehol.
2012. szept. 11. 23:13
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egy szőlőskert lett a pusztulás martaléka .. aki nem érti az elnéptelenedést >> nem lehet oylan közösségben élni, ahol megtermelt javakat más elviszi .. lopnak mindent fát, karót (télen "megélhetési bűnözés") terményt, eszközöket... ezek után nincs kedve az embernek dolgozni a semmiért ... az ingatlanok elértéktelenednek, ahova szintén román költöznek ...
2012. szept. 12. 00:12
 9/17 anonim ***** válasza:
71%

"Engem nem zavar mert semmi bajom a romakkal"

majd ha lemészárolják a családodat akkor majd zavarni fog

2012. szept. 12. 00:31
 10/17 anonim ***** válasza:

Hát, olyan ez mint a zombi vírus, csak évtizedek alatt zajlik le. Ahogy írták előttem, elszaporodnak, leamortizálnak, elriasztanak.

A piti bűnözést én nem nevezném pitinek. Ha csak 60 kilós vagy és vérszegény, és megtalál egy rakat naplopó, megvernek a bőrszíned miatt. Ha kiszagolják, hogy nyugdíjasként egyedül laksz otthon, betörnek hozzád, elviszik a szekrényből a kis 20 ezer forintodat, aztán szórakozásból agyoncsapnak.

Ez nem piti bűnözés, ahol elvisznek minden állatot, szerszámot, ez anarchia.

Az ország sok falut veszített, és egyre többet fog. Ahol már a tetvek elérnek egy számot, a magyar már nem kerekedik felül. Miért? Mert max 1-2 gyereket csinálunk, plusz ha valahol rossz környék van, inkább megpróbálunk elköltözni, hátra hagyva a sok év alatt felépített házat.

Eddig 10 évig hivatalosan nem létezettet cigánybűnözés, csak rasszista magyar. Most már hivatalosan létezik, de azzal mosdatják, hogy csak a soron 1-2 család a balhés, a többiek nem. Na persze.

2012. szept. 12. 01:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!