Magyarorszag kb.3200 telepulesebol 400-500 cigany tobbsegu,200 teljesen elciganyosodott. Csak en emlekszem ugy hogy ez regen nem igy volt?
"Engem nem zavar mert semmi bajom a romakkal"
Akkor költözz Nyírbátorba!
"Tenyleg engem nem zavar csak erdekel a kialakulasuk."
Tényleg költözz oda!
Messzire vezető kérdés. Egyrészt számos falu elnéptelenedése még a szocializmusra vezethető vissza. A mezőgazdaság kollektivizálása után a falusi fiatalok tömegei vesztették a létalapjukat, és a normális megélhetés érdekében városokba költöztek. Mire az ő szüleik kihaltak, nagyrészt el is tűnt az adott helyről a magyar etnikum. Mert általában a cigányok maradtak, ők nem költöztek el, beérték korábban az ingázással, illetve a gyérebb helyi megélhetési lehetőségekkel.
És akkor ehhez jön, hogy a cigányoknál tényleg sokkal nagyobb a termékenység. A másik meg az, hogy ahol bizonyos szintet elér a számuk, elkezdenek kiszorító hatást gyakorolni. Megnő a piti bűnözés, ellopják először a tyúkokat, aztán a kiskertekből a terményt, végül ki-be járnak a lakásodban, muszáj elmenekülni mondjuk egy öregotthonba. Aztán lerobban az iskola, úgy általában a környezet, és egyre többen látják úgy, hogy ezt az egészet muszáj otthagyni. És maradnak a cigányok már önmagukban.
Ezek az adatok honnan vannak konkrétan?
Milyen statisztika vagy táblázat alapján készült?
"Engem nem zavar mert semmi bajom a romakkal"
majd ha lemészárolják a családodat akkor majd zavarni fog
Hát, olyan ez mint a zombi vírus, csak évtizedek alatt zajlik le. Ahogy írták előttem, elszaporodnak, leamortizálnak, elriasztanak.
A piti bűnözést én nem nevezném pitinek. Ha csak 60 kilós vagy és vérszegény, és megtalál egy rakat naplopó, megvernek a bőrszíned miatt. Ha kiszagolják, hogy nyugdíjasként egyedül laksz otthon, betörnek hozzád, elviszik a szekrényből a kis 20 ezer forintodat, aztán szórakozásból agyoncsapnak.
Ez nem piti bűnözés, ahol elvisznek minden állatot, szerszámot, ez anarchia.
Az ország sok falut veszített, és egyre többet fog. Ahol már a tetvek elérnek egy számot, a magyar már nem kerekedik felül. Miért? Mert max 1-2 gyereket csinálunk, plusz ha valahol rossz környék van, inkább megpróbálunk elköltözni, hátra hagyva a sok év alatt felépített házat.
Eddig 10 évig hivatalosan nem létezettet cigánybűnözés, csak rasszista magyar. Most már hivatalosan létezik, de azzal mosdatják, hogy csak a soron 1-2 család a balhés, a többiek nem. Na persze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!