Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok! Ti nem szoktátok azt...

Lányok! Ti nem szoktátok azt érezni, hogy ti fiúnak indultatok?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy azt érzitek, hogy lehet jobban jártatok volna egy férfi test-el, meg hasonlók. Ti mit gondoltok?
2012. szept. 11. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
mindenki nőneműként indul amúgy, biológia egyes!
2012. szept. 11. 21:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Máshogy nem tudtam megfogalmazni a kérdést hirtelen, ha így jobb: "Hogy férfi teste vagytok valóak?" :)
2012. szept. 11. 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én gyerekkoromban hittem azt, hogy majd ha felnövök, fiú leszek :D Nem tudom miért. Vicces, a fiam úgy háromévesen azzal állt elő, hogy mindenki fiúnak születik, és ha felnő, akkor majd lány lesz. Úgy látszik, ez a nemváltós téveszme örökletes :D
2012. szept. 11. 21:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2012. szept. 11. 21:39
 5/10 anonim válasza:
90%
Mindenki nőként kezdi, még te is, kedves kérdező :)
2012. szept. 11. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kamaszkorom végéig egyfolytában ezt éreztem, főleg, hogy a szüleim fiút akartak helyettem, így úgy is neveltek, mint egy fiút.
2012. szept. 11. 22:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én igen. Jobban örültem volna, ha fiúnak születek. Gyerek koromban a lányos játék kimerült abban, hogy volt egy kedvenc babám, azzal aludtam. Egyébként legóztam, katonáztam, autókkal játszottam, fociztam, fára másztam...Így felnőtt koromban a barkácsolás a ház körül sokkal jobban vonz, mint hogy megfőzzek egy ételt. Munkahelyen is a férfiakkal szívesebben beszélgettem arról, hogy mit hogyan kell szerelni, vagyis inkább szívesen hallgattam, mert nem értek hozzá annyira, mint hogy a női munkatársaimmal arról beszélgettem volna, hogy mit főztem, mit hol lehet olcsóbban megvásárolni...Ezen kívül nagyon sokáig szerettem a lezser pólókat, ingeket, sportcipőt.. Valójában most is ezeket szeretem, de mivel a férjemnek azért tetszeni akarok, így mostmár azért nőiesebben öltözködök, de még mindig nem cicababásan, hanem inkább a nőiest kombinálom a kényelmes, sportossal. Szeretek lazán ülni, egyik lában felrakni a másik térdemre, de nem úgy nőiesen, keresztbe, hanem férfiasan. Ha van zsebem, tuti abba pakolok, hacsak lehet, nem viszek magammal táskát. Ja, és útálom a melltartót, ahogy hazajövök, dobom le, akár hányszor fel kell vennem, tehát naponta, vagy ha többször is megyek itthonról, akkor naponta többször is szidom, de kegyetlenül azt, aki kitalálta.

Egyetlen dolog van, ami miatt örülök, hogy nem férfinak születtem. A borotválkozás. Kegyetlenmód utálnék naponta, kétnaponta életem végéig borotválkozni.

2012. szept. 12. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Az egyetlen szitu mikor arra gondolok, hogy férfi testben talán jobb lenne, az a nyilvános WC-ben pisilés közben "sielős" pozícióban egyensúlyozva szokott fel-felmerülni bennem.

2012. szept. 12. 10:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon nem.:D Mindig is lányos voltam, vagyok is, szóval...:D
2012. szept. 12. 17:30
 10/10 Rat Poison ***** válasza:
100%
Egészen fiatal, 11-12 éves kiskamasz koromban így voltam ezzel, felépítettem egy-egy idealizált képet a tudatalattimban mindkét nemről (legfőképp a külvilág nyomására, hisz onnan merül minden sugallat), s mivel a női változattal esett inkább nehezemre azonosulni, azt gondoltam, nemi identitászavarom lehet. Aztán egy verőfényes reggelen arra ébredtem, teszek ama naptól fogva a társadalom elvárásaira és megélem a nőiességemet a sajátos, egyéni utamon. Itt, ezen a ponton szakadt meg a gátlásom a dologgal kapcsolatban. Elfogadtam magam olyannak, amilyenné formálódtam, amilyennek születtem. A felfogásom, világnézetem pedig évek óta töretlen.:D
2012. szept. 12. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!