Ha megállitanak titeket az utcán (szektások, adománygyüjtök), mit szoktatok tenni?
Ha jó kedvem van akkor eljátszom Sanyit az Üvegtigrisből természetesen hasonló hanggal:"Sanyi vagyok,nem hülye".
Ez mindig elriasztja őket.
Attól függ.
Adománygyűjtőket lerázom 3-400 ft-tal. A szektásokkal más a helyzet. Párszor odajöttek hozzám. Először megálltam nekik, majd meguntam, elindultam, ők meg utánam. Gyorsan leráztam őket, de párszor még találkoztunk a városban.
Másodjára meg mondtam, hogy van nekem saját istenem/vallásom, nem vagyok kíváncsi rájuk.
Ha mégegyszer megtalálnak, eskü rájuk fogok kiáltani, hogy VADE RETRO SATANA !!!!! És ujjaimmal kereszetet fogok mutatni. A pillanatyni megdöbbenésüket meg eliszkolásra használnam fel.
Egyik alkalommal két Jehovista pasi meg akart állítani.Mélyen az egyikőjük szemébe néztem és ennyit mondtam:
"Én Jedi vagyok."
A meglepődést az arcukon kőbe kellett volna vésni:)
Másik alkalommal épp munkából jöttem haza és baromi rossz passzban voltam.Egy öltönyös ürge valami vaskos könyvvel mellém lépett és mondani kezdte volna a magáét,mikor csak úgy odavetettem neki,hogy tűnjön a közelemből ha jót akar magának.Utána elhúztam mellőle.Idáig egyetlen Krisna hívőnek voltam hajlandó megállni,de csak azért mert van abban a vallásban valami számomra különleges. Végighallgattam a hölgyet,nagyon kedves volt velem,elfogadtam a szórólapot,és mosollyal az arcomon köszöntem el Tőle:)
Másik pozitív élményem az volt,mikor anyukámmal sétáltunk a belvárosban.Észrevettünk az utcán egy harmonikást.Tényleg szépen játszott a bácsi,és ápoltnak is tűnt.Adtam neki pénzt,Ő pedig kedvesen megköszönte.És valahogy abban a pillanatban nagyon jól esett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!