Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha megállitanak titeket az...

Ha megállitanak titeket az utcán (szektások, adománygyüjtök), mit szoktatok tenni?

Figyelt kérdés
Megálltok nekik? Végighallgatjátok őket? Esetleg elkülditek melegebb éghajlatra?
2012. aug. 4. 12:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó kedvem van akkor eljátszom Sanyit az Üvegtigrisből természetesen hasonló hanggal:"Sanyi vagyok,nem hülye".

Ez mindig elriasztja őket.

2012. aug. 4. 12:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg sem állok, menet közben mondom, hogy "Bocsánat, nem érek rá".
2012. aug. 4. 12:34
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Adománygyűjtőket lerázom 3-400 ft-tal. A szektásokkal más a helyzet. Párszor odajöttek hozzám. Először megálltam nekik, majd meguntam, elindultam, ők meg utánam. Gyorsan leráztam őket, de párszor még találkoztunk a városban.

Másodjára meg mondtam, hogy van nekem saját istenem/vallásom, nem vagyok kíváncsi rájuk.

Ha mégegyszer megtalálnak, eskü rájuk fogok kiáltani, hogy VADE RETRO SATANA !!!!! És ujjaimmal kereszetet fogok mutatni. A pillanatyni megdöbbenésüket meg eliszkolásra használnam fel.

2012. aug. 4. 12:40
 4/15 anonim válasza:
86%
Én általában visszakérdezek, hogy mivel magyarázzák a Big Bummot, meg a dinoszaurusz csontvázakat, meg hogy isten miért itéli a szegényeket halálra, és a gazdagokat élni büntetlenül, erre nem nagyon tudnak mit mondani, és elmennek :D
2012. aug. 4. 12:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedvesen mondom neki, hogy köszönöm, de engem ez nem érdekel.
2012. aug. 4. 13:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én minden ilyet egyszerűen figyelmen kívül hagyok, és miközben tovább megyek, csak annyit mondok, nem érek rá, bocsi.
2012. aug. 4. 13:41
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Rájuk se nézek.Már többször összefutottam két szektás nyanyával az üres utcában és persze,hogy leszólítottak.Szép csendben,szó nélkül tovább mentem.Ők meg gúnyosan utánam szóltak,hogy szép napot!Ezt párszor eljátszottuk,ma már békén hagynak.Az aluljáróban a tarhálókkal ugyanígy vagyok,meg még sok emberrel.Hogyha mosolygok,vagy kedves vagyok,azzal nagyon csúnyán vissza tudnak élni az emberek,ezért nem érdemes kedvesnek lenni.Már arra is volt példa,hogy valami cigány asszony rákos gyerekeknek gyűjtött pénzt az aluljáróba.Odajött hozzám és egyik ismerősömhöz,akivel voltam,mi mondtuk neki szépen,hogy elnézést,de nincs pénzünk.Erre nekünk esett,egyre erőszakosabban és a vége az lett,hogy menekülni kellett.Ismerősömet le is köpte.Szóval ennyit ezekről.A másik fincsi történet,amikor az aluljáróban ott álltak ezek a tarhálók kis csoportban és elállták az utam,nem engedtek tovább menni,mert rám akartak sózni egy raty.i naptárat.Na,azóta én csak átgázolok közöttük,már nem próbálnak meg velem ujjat húzni.De ami a "legkedvesebb" emlékem:késő este vártam a buszt,erre odajött hozzám egy csöves.Nem piszkált,nem bántott,csak magában,meg nekem is motyogott valamit.Erre odajött egy cigány asszony cifra ruhában és nekem esett,hogy én ki akarok kezdeni ez urával.Elkezdett ököllel az arcomba ütni,azt se tudtam,hogy mit csináljak.De a csöves szerencsére közbelépett,lerángatta a földre és végigrugdosta az úttesten.Nagy élmény volt.Na,vajon miért utálom az embereket?Ez a Budapest egy igazi kincsesbánya.Ha azt akarod,hogy történjen veled valami izgalmas,csak menj végig egy tömött aluljárón.Tuti megállít valaki valamilyen hülyeséggel.
2012. aug. 4. 13:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem állok meg senkinek, így nem is küldöm el őket sehova, legfeljebb magamban. Ha meg akarnék térni, vagy adományozni támad kedvem, nem az utcán intézem el.
2012. aug. 4. 14:26
 9/15 anonim ***** válasza:
nagyon lassan rájuk nézek, utána elfordítom a fejem egy kicsit jobbra (közben szemkontaktus megvan), majd a bimbómat simogatva hangosan elkezdek zihálni. Eddig mindig bevállt
2012. aug. 4. 14:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyik alkalommal két Jehovista pasi meg akart állítani.Mélyen az egyikőjük szemébe néztem és ennyit mondtam:

"Én Jedi vagyok."

A meglepődést az arcukon kőbe kellett volna vésni:)

Másik alkalommal épp munkából jöttem haza és baromi rossz passzban voltam.Egy öltönyös ürge valami vaskos könyvvel mellém lépett és mondani kezdte volna a magáét,mikor csak úgy odavetettem neki,hogy tűnjön a közelemből ha jót akar magának.Utána elhúztam mellőle.Idáig egyetlen Krisna hívőnek voltam hajlandó megállni,de csak azért mert van abban a vallásban valami számomra különleges. Végighallgattam a hölgyet,nagyon kedves volt velem,elfogadtam a szórólapot,és mosollyal az arcomon köszöntem el Tőle:)

Másik pozitív élményem az volt,mikor anyukámmal sétáltunk a belvárosban.Észrevettünk az utcán egy harmonikást.Tényleg szépen játszott a bácsi,és ápoltnak is tűnt.Adtam neki pénzt,Ő pedig kedvesen megköszönte.És valahogy abban a pillanatban nagyon jól esett:)

2012. aug. 4. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!