Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha megállitanak titeket az...

Ha megállitanak titeket az utcán (szektások, adománygyüjtök), mit szoktatok tenni?

Figyelt kérdés
Megálltok nekik? Végighallgatjátok őket? Esetleg elkülditek melegebb éghajlatra?
2012. aug. 4. 12:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az attól függ, milyen a hangulatom; de mindig iszonyat szarkasztikusan kiforgatom a mondanivalójukat.

Az adománygyűjtőkkel csak az a baj, hogy rengeteg közöttük a csaló, profi hamisítócsapattal (engedélyek, igazolványok, stb.). Az utcán meg kicsi az esélye, hogy kapásból kiszúrod őket, h kamuznak, hacsak nem vagy NAV-os.

2012. aug. 4. 23:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem hallgatok végig senkit, megmondom, hogy nem érdekel, nem tudok segíteni.
2012. aug. 7. 11:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Megmondom neki, hogy hagyjon békén, ha nem hagy, akkor úgy tökön rúgom, hogy nem lesz baja többet a nőkkel.
2016. okt. 13. 16:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnos iskoláskoromban párszor rettenetesen megszívtam, mert nem volt tapasztalatom a lerázásukban, heti zsebpénz simán oda...

Aztán maradt a "nincs nálam készpénz" vagy "Excuse me, did you said to me?". Néha bevált. Volt, hogy azt mondtam, lekésem a vonatomat.

Most már olyan profi vagyok, hogy kikerülöm őket, átmegyek az utca másik oldalára, meg ilyenek. Meg egyébként, ha tizenöt ember van az utcán, tuti, hogy hozzám fognak odamenni.

Viszont a WWF aktivistáit szoktam támogatni, de őket sem akkor, amikor megállítanak.

2016. dec. 11. 04:16
 15/15 anonim ***** válasza:

"Excuse me, did you said to me?"

Mondjuk, ha helyesen mondanád, akkor még ügyesnek is tartanálak.

2016. dec. 11. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!