Ha megállitanak titeket az utcán (szektások, adománygyüjtök), mit szoktatok tenni?
Az attól függ, milyen a hangulatom; de mindig iszonyat szarkasztikusan kiforgatom a mondanivalójukat.
Az adománygyűjtőkkel csak az a baj, hogy rengeteg közöttük a csaló, profi hamisítócsapattal (engedélyek, igazolványok, stb.). Az utcán meg kicsi az esélye, hogy kapásból kiszúrod őket, h kamuznak, hacsak nem vagy NAV-os.
Sajnos iskoláskoromban párszor rettenetesen megszívtam, mert nem volt tapasztalatom a lerázásukban, heti zsebpénz simán oda...
Aztán maradt a "nincs nálam készpénz" vagy "Excuse me, did you said to me?". Néha bevált. Volt, hogy azt mondtam, lekésem a vonatomat.
Most már olyan profi vagyok, hogy kikerülöm őket, átmegyek az utca másik oldalára, meg ilyenek. Meg egyébként, ha tizenöt ember van az utcán, tuti, hogy hozzám fognak odamenni.
Viszont a WWF aktivistáit szoktam támogatni, de őket sem akkor, amikor megállítanak.
"Excuse me, did you said to me?"
Mondjuk, ha helyesen mondanád, akkor még ügyesnek is tartanálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!