Megállítottak már Adománygyűjtők?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy aluljáróban, utcán bárhol. Adakoztál már? Van valami jó vagy rossz élményed esetleg véleményed evvel kapcsolatban? Leírnád? Mindenre kiváncsi vagyok. Köszi2010. szept. 13. 16:09
1/4 anonim válasza:
Soha, és nem is fogok. Én dolgoztam azért a rohadt pénzért, nem is keveset. És akkor arról nem is beszéltem, hogy rengeteg adót fizetek, amiből támogatja az állam ezt a sok szerencsétlent, de még ez se elég nekik????
2/4 KÁELEF válasza:
Hogyne, sokszor. Úgy egy éve a tesco parkolójában kért pénzt egy dagadt fejű férfi,mondtam hogy kopjon le erre fenyegetőzni kezdett. Félig kihúztam a zsebemből a stukkert ebből végre megértette hogy nem kap tőlem semmit.
Egyébként a bevásárló kocsit sokszor el akarják vinni a benne lévő pénz miatt, de nem adom, akkor mennek más embereket zaklatni, keesik a könnyebb prédát.
3/4 KÁELEF válasza:
Egyszer a jehova tanúi kezdtek prédikálni a soroksári úton, valamilyen könyvet akartak eladni és mindenáron tudni akarták hogy mit gondolok a vallásról és ehhez hasonlók meg hogy mi a hitem. Egyszerűen nem tudtam őket lerázni, csak vigyorogtak mint az agymosottak és bármit mondtam jöttek utánam. Aztán csak lekoptak. Ezeket sem szeretem, bár nem veszélyesek de erőszakosak.
4/4 anonim válasza:
Nem, viszont ősszel és tavasszal is be szoktak csengetni hozzánk notesszel járkálva. Már eleve tudom hogy mit akarnak amint meglátom őket. Sosem hagyom hogy végigmondják amit akarnak, mert úgyis csak a kunyerálás a céljuk. Megmondom nekik hogy mi is szegények vagyunk, és lehet menni gazdagabb porták felé, és nem érdekel a mondandójuk, aztán gyorsan elköszönök. Eddig bevált ez a lekoptatási módszerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!