Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan kerülhetnék át másik...

Hogyan kerülhetnék át másik iskolába?

Figyelt kérdés

Az évet egy gyűjtő iskolában kezdtem de nem akarok ide járni. Egy nagy cigánytelep, az ablakok be vannak szögelve és rács van mert valamelyik éven padokat meg székeket dobáltak ki az ablakon az udvar is olyan mintha sitten lennénk, a beton fel van törve és gaz nő ki onnan, csoportokban vagyunk az udvaron és néha vannak verekedések (már nekem is volt benne részem) a kölykök egymás nyakából kitépik a nyakláncot és mennek tovább. Kulcsra zárják az összes ajtót, vannak biztonsági őrök meg kamerák is. vannak akik fenyegetik a tanárokat meg belekötnek mindenkibe. Van egy szakközép pár méterrel arrébb és oda akarok menni de nem tudom hogy hogy lehetne de én itt biztos nem maradok, akkor inkább nem fogok iskolába járni. Anyámékat nem érdekli ez a dolog. Kinek szóljak vagy mit csináljak?

16/F

2012. szept. 11. 15:02
 1/5 anonim válasza:
Jéééézusom. Szerintem az igazgatónak szólj!
2012. szept. 11. 15:08
 2/5 anonim válasza:
Hát akinek tudnál szólni azt csakis te tudhatod!! (szüleid, nagyszüleid, unokatestvér nagybácsi nagynéni stb) Sztem iratkozz ki az iskolából!! (megmondom, hogy énse szívesen járnék egy ilyen iskolába) Csak rajtad áll a döntés!!
2012. szept. 11. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel kiskorú vagy, a szüleidet beszéld rá, hogy intézkedjenek, hogy átmehess a másik suliba. Első körben beszélni kellene mindkét iskola igazgatójával, elmondani mi a szándékod, és hogy van-e rá lehetőség, és annak mi a módja. Ha a szüleidet nem érdekli a dolog, és nem lépnek ez ügyben, akkor menj be a mostani sulid igazgatójához, és kérdezd meg őt, hogy hogyan lehetne ezt megvalósítani.
2012. szept. 11. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát nincs sok esély arra hogy még ebben az évben át tudj menni esetleg fél évkor keres egy iskolát amibe szivesen mennél ott kérdezd meg hogy van-e lehetőség a felvételre és ha igen akkor beszélj az igazgatóddal
2012. szept. 11. 18:11
 5/5 anonim válasza:
És miért kerültél oda? Ez is fontos.
2012. szept. 12. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!