Miért nem fogja fel sok pasi hogy nem vagyok rá kíváncsi, akármennyi privátot is ír?
irogatnak hogy küldjek képet, és azzal a szánalmas szöveggel jönnek ha beszólok hogy vadidegennek nem fogok, hogy akkor biztos ronda vagyok. (hát nem, csak nincs szükségem önigazolásra mert elég jónak érzem magam. :D)
meg hogy ők mások szerint milyen szuperek és férfiasak (aha. ha azok lennének nem itt keresnének csajt hanem már rég lenne nekik).
amikor közlöm hogy húzzon el a ...ba, jól megvagyok h.lye pasi nélkül, akkor szerinte engem még nem dugtak meg rendesen soha (xD ahhoz semmi köze hogy úgy gondolom, csak a szex az egyetlen ami jó a férfiakban de más nyűgök miatt nem kellenének. mint a zsiráf - szép, szép, na de otthonra?)
és csak kötözködnek tovább
Miért nem lehet érteni a NEM- szóból?
khm..ez nem a reklám helye, kedves...
na már most, ha nem szeretnéd, h privátokat kapj, akkor minek írtad ki ezt a kérdést, és provokálod itt a jónépet?
továbbá, ha nem mennél bele túlzott személyeskedésbe, és az ilyen típusú válaszokba pl. ó, én imádom orálisan kielégíteni a párom, vagy azt mondják rám, h szép vagyok...stb. (ezeket csak légből kapott példák!!!) akkor nem is kapnál privátot...mert annak a funkciónak nem az ismerkedés a célja, hanem ha valakinek olyan problémája van, amit valakivel megbeszélne, de már nem akarja nyilvánosan folytatni, akkor erre ez egy lehetőség
avagy, ha húzod a mézesmadzagot...egy nemet mindenki megért szerintem
isteneeeeeeeem ez már fááj :))
Töröljétek már a kérdést :)
nem tudja valaki hogy napisz@rra hogyan lehet beküldeni?
He?
Hát én még egyet se kaptam, ennek vajon mi lehet az oka? Ja, lehet, hogy kaptam, három hónapja nem néztem bele az emailfiókba, amivel ide regeltem. De akkor se volt benne semmi.
Énnemértemesztet.
Láccana a százalékomon, hogy túl öreg vagyok a tinikirálycsávóknak? Asztamegvan, tudommmár, nem írkálok hülye kérdésekre hülye válaszokat, jadevárjábazzeg, akkrezittenmostmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!