Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem fogja fel sok pasi...

Miért nem fogja fel sok pasi hogy nem vagyok rá kíváncsi, akármennyi privátot is ír?

Figyelt kérdés

irogatnak hogy küldjek képet, és azzal a szánalmas szöveggel jönnek ha beszólok hogy vadidegennek nem fogok, hogy akkor biztos ronda vagyok. (hát nem, csak nincs szükségem önigazolásra mert elég jónak érzem magam. :D)

meg hogy ők mások szerint milyen szuperek és férfiasak (aha. ha azok lennének nem itt keresnének csajt hanem már rég lenne nekik).

amikor közlöm hogy húzzon el a ...ba, jól megvagyok h.lye pasi nélkül, akkor szerinte engem még nem dugtak meg rendesen soha (xD ahhoz semmi köze hogy úgy gondolom, csak a szex az egyetlen ami jó a férfiakban de más nyűgök miatt nem kellenének. mint a zsiráf - szép, szép, na de otthonra?)

és csak kötözködnek tovább

Miért nem lehet érteni a NEM- szóból?

2012. szept. 10. 19:53
1 2 3
 11/28 ASOT ***** válasza:
szerintem te egy 12 éves lány szintjén vagy aki csak itt szájhősködik és veri a mellét
2012. szept. 10. 20:05
 12/28 walk w1th mee ***** válasza:

Mekkora egy beképzeld kis senki pcsa vagy:A_S:_ASD

Húzz aludni b+:)

2012. szept. 10. 20:06
 13/28 anonim ***** válasza:
Köszönd az olyan nőtársaidnak, akiknek ha háromezer-kétszázszor mondja el az ember, hogy "feküdj le velem, úgy odavagyok érted", akkor háromezer-kétszázegyedszer lefekszenek, még akkor is, ha előtte háromezer-kétszázszor elküldtek a halál f.szára. Rengeteg ilyen nő van ugyanis.
 14/28 anonim ***** válasza:
ááá ASOT ez 8 éves sincs :)
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Szállj le légyszíves a magas lóról, kinyílik a bicska a zsebemben az ilyen stílustól. Kérdésedre: Nem is értem amúgy pontosan mi a kérdés:D Csodálatos monológot olvastunk tőled, és elfogadjuk, hogy így gondolod. Nagyon sok pali azért nem ért a nemből, mert a nőknél sosem lehet tudni. Vagy egyszerűen a palik csak reménykednek, ámítják magukat.
2012. szept. 10. 20:07
 16/28 anonim ***** válasza:
Ne is haragudj, de te gonolkodsz b*zdmeg?! Mert k*rvára nem úgy tűnik. Menj a kis taknyos balf*szságaiddal a pcsába. :D
2012. szept. 10. 20:09
 17/28 ASOT ***** válasza:

A kérdés FAKE!

túl átlátszó az egész...:)

2012. szept. 10. 20:11
 18/28 anonim ***** válasza:
Mi a francnak kérdezel ha nem akarsz válaszokat rá.TE NE KÉRDEZZ NE ÉRTEDMEG?
2012. szept. 10. 20:11
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, istenem, miért nem kötik IQ-hoz az internet használati jogát? Te azt élvezed, hogy másokat bosszantasz?
2012. szept. 10. 20:12
 20/28 anonim ***** válasza:
Amúgy egy ilyen ostoba kis ringyónak ki ír privátot?
2012. szept. 10. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!