Miért nem fogja fel sok pasi hogy nem vagyok rá kíváncsi, akármennyi privátot is ír?
irogatnak hogy küldjek képet, és azzal a szánalmas szöveggel jönnek ha beszólok hogy vadidegennek nem fogok, hogy akkor biztos ronda vagyok. (hát nem, csak nincs szükségem önigazolásra mert elég jónak érzem magam. :D)
meg hogy ők mások szerint milyen szuperek és férfiasak (aha. ha azok lennének nem itt keresnének csajt hanem már rég lenne nekik).
amikor közlöm hogy húzzon el a ...ba, jól megvagyok h.lye pasi nélkül, akkor szerinte engem még nem dugtak meg rendesen soha (xD ahhoz semmi köze hogy úgy gondolom, csak a szex az egyetlen ami jó a férfiakban de más nyűgök miatt nem kellenének. mint a zsiráf - szép, szép, na de otthonra?)
és csak kötözködnek tovább
Miért nem lehet érteni a NEM- szóból?
az egy dolog h ez egy anonym oldal...de itt ezen belül a kérdésed is annyira anonym hogy ebből semmit nem lehet sejteni h vajon ki vagy vajon milyen kérdést tettél vagy kérdéseket tettél fel amiért írnak neked....
ez a kérdés így értelmetlen.
" csak a szex az egyetlen ami jó a férfiakban de más nyűgök miatt nem kellenének. mint a zsiráf - szép, szép, na de otthonra?"
Jogod van így gondolni és e szerint élni, de remélem egy ilyen után nem számítasz rendes válaszokra.
Én elvileg férfias vagyok,és jó pasinak mondanak,mégsincs barátnőm.Egy lett volna de vége lett hamar.Szóval attól még hogy valaki jól néz ki,nem kell kötelezően kapcsolatban lennie 16/F
(de én nem írok privátokat)
aha persze :)
ha te meg jó csaj lennél és lennének jelentkezőid akkor nem ezt az oldalt bújnád egész nap és nézni a leveleidet h hányadik pasitól kapsz már megint.
és akkor ez a kérdés sem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!