Szerintetek kiről mondható el az, hogy elért valamit az életben?
Van egy ismerősöm. 30as nő. Nemrég vált el, van 2 gyereke. És szoktunk lelki dolgokról beszélni, amire azt mondta, hogy próbálja a dolgok pozitív oldalát nézni, hogy mit ért el az életben. (szült két gyereket)
Én egy 24 éves pasi vagyok. És könnyen előfordulhat, hogy nem lehet családom, mert nem találom a megfelelő partnert, (és ha megtalálnám, akkor ő másképp érezne irántam, mert nem az a típus vagyok, aki bejön a lányoknak).
Tehát ha 35-40 éves koromig nem lesz családom, akkor nem értem el semmit?
ha teljes életet szeretnél élni, akkor ahhoz kell a pár is
ezek a szintek pedig egymásra épülnek, csak akkor tudsz feljebb jutni, ha az alsóbb szintek teljesülnek az életedben
de miért várnál az ismerkedéssel, kérdezem újra :) ?
mindenfajta lány van, előbb utóbb találsz olyat, akivel kapcsolatot is el tudnál képzelni
és nem kell rögtön feleségül venni, 2 év általában kell az összecsiszolódáshoz, ennyi idő alatt kiderül, h működne-e a kapcsolat hosszútávon, tudtok-e fejlődni együtt, a problémákat megoldani, stb.
szerintem nem vagy még elkésve a családalapítással...
vagy a családodban mindenki hamarabb kezdte? nyomás van rajtad?
a kérdésre válaszolva, mindenki elért valamit, kérdés, h ő maga, és mások ezt hogyan értékelik
egy szélsőséges példa: azt a hajléktalant nem sokra értékeli a társadalom, akinek több diplomája van, vagy a pszichiátriai betegeket sem értékeli a társadalom, lehetnek józsef attilák vagy van goghok...
én személy szerint saját magammal kapcsolatban akkor mondanám, h elértem valamit az életben, ha a piramis csúcsára érnék...ha el tudnám engedni az előítéleteimet, túl tudnék lépni a saját gátlásaimon, korlátaimon
mások felé viszont nincsenek ilyen magas elvárásaim...talán a leendő párommal szemben némi, azért tartson velem lépést...másképp nem fog működni a kapcsolat sem, de még hosszú az út :)
A családom által nincs rajtam közvetlen nyomás. Bár anyám 23 évesen szült engem. És minden korombéli sőt nálam fiatalabb unokatesómnak van barátnője. Komoly kapcsolata...
Miért várjak az ismerkedéssel? :) jó kérdés. talán azért mert most sok csalódás ért, és félek, hogy belefásulnék, vagy tönkremennék. persze semmi baj nem lenne ha őszinték lennének a lányok. és ha találok egy szimpatikus lányt, aki beszélget velem, de nem akar tőlem semmit, akkor elmondaná, leírná hogy mi a baj velem. Már nem egynek esküdtem meg, hogy nyugodtan, őszintén írja le mi volt a gond, megígérem hogy soha többé nem fogom keresni, csak tudni szeretném. egyik sem írta meg.
de ugye volt már kapcsolatod? mert akkor kisebb a probléma
a csalódásokból, vagy a nem sikerült kapcsolatokból lehet tanulni, nem úgy van, h rögtön és azonnal megismerkedsz életed párjával, és ásó kapa nagyharang...kellenek a tapasztalatok, amiket beleviszel a régi kapcsolatokból az újba, és azzal jobban fogod azt csinálni, illetve együtt fogjátok
szóval az egy eredmény az életben, ha tanulsz a korábbi hibáidból :)
számomra ez a mi az eredeti kérdésed volt (és nem a másik:))) az egy belső munka, nem külsőségek...
járj el többféle helyre, szórakozni, koncertre, kirándulni, stb. azért alkalmakat kell teremteni az ismerkedésre, és legfeljebb azt mondod, h na ő se az, és aztán továbblépsz
és igazi (tehát egyetlen) nem létezik :)
volt már "kapcsolatom". de ez bonyolult. nem nevezném igazi párkapcsolatnak.
de így se jobb a helyzetem :P
jó lenne ha a lányok is buknának a helyes, de szerény fiúkra...
Arról, aki jól érzi magát a bőrében.
Szerintem ezt nem könnyű elérni, azért, mert a mai emberre nagyobb nyomás helyeződik, másabbak az elvárások, nehezebb önmagad megtalálni, azt, ami neked jó.
24 évesen semmiről nem vagy lekésve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!