Szerintetek normális dolog az, hogy ha egy 16-17 éves "gyerek" hazahordja a pasiját?
Aha... Nem embert ölt, nem lopott. Persze, a drogárulás sem épp dícséretes dolog, az biztos.
Én az erdőbe jártam 17 évesen a fiúmmal szexelni, mert hozzánk ugyan feljöhetett, de ott már nem alhatott. És úgy, h Anyuék tudták, h már lefeküdtünk. Sok értelme van, mi?! Hazudtam is amennyit bírtam.
Homokba dugod a fejed. Azt hiszed, ha nem látod, akkor már nem is létezik?!
Lehet, hogy amúgy pedig rendes ember és szereti a lányodat.
Szóval igen, felengedném, és azt is hagynám, h ott aludjon.
39/N
Jó, priusza van, megkapta a büntetését, te miért büntetnéd még külön? Drogot árult, ez nem szép, sőt, nagyon csúnya dolog, de ebből nem derült ki, hogy ez csak valami fiatalkori eltévelyedés volt-e, vagy a mai napig ezzel foglalkozik-e.
Én se örülnék, ha a gyerekem olyannal jönne össze, akinek ilyen ügyei voltak, de itt nem erről van szó, hiszen ez a kapcsolat már KÉT ÉVE tart.
És igen, engedném, hogy feljöjjön, sőt, örülnék neki, ha feljönnének, mert ez egyrészt azzal járna, hogy szem előtt lennének, tudnám, hogy nem csinálnak semmi rosszat, másrészt ez azt jelentené, hogy a lányom bízik annyira bennem is, a barátjában is, hogy ezt a szituációt nem érzi kellemetlennek vagy korlátozónak.
Hiába hurrogjátok le a kérdezőt, sajnos okkal fél. Csak úgy himi-humi ügyekért nem lesz senkinek sem priusza (és a drogterjesztés nem egyenlő egy zsemlelopással...).
Az sem jó dolog, hogy romlottak a lány jegyei. Oké, hogy szerelmes, de az nem feltétlen tart örökké, viszont, egy elkummantott érettségi miatt évekig fog szívni (merthogy nincs már tőle messze).
Nem egy hasonló történetnek lett az a vége, hogy a lányt eszméletlenre verték a barátja haverjai, utána meg kirámolták a lakást. Szóval ha fel is engedi a szülők, legyenek ők is otthon, mert akkor legalább esélyük van.
Tehát itt nem a szexszel van a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!