Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog az, hogy ha egy 16-17 éves "gyerek" hazahordja a pasiját?

Figyelt kérdés
A lányom ma közölte, hogy ő szeretné, ha rendszeresen feljárhatna hozzánk a pasija. Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy ez jó ötlet lenne. 2 éve vannak együtt, a lányomnak már így is romlottak a jegyei az iskolában. Tiltani nem akarom és nem is tudnám őket egymástól a kora miatt. Nem tudom, hogy jó ötlet-e ezt a feljárásos dolgot megengedni neki..

2012. szept. 9. 16:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%

Ha csak nem akarod, hogy a lányodat egy útszéli bokorban izélgesség.

Sztem annál jobb nem?

2012. szept. 9. 16:57
 2/18 anonim ***** válasza:

mert az jobb amit én csináltam 16 évesen hogy minden nap azt mondtam anyámnak hogy 7 orám van közbe csak 4-5 és addig fent voltam a barátomnál mert ö közölte velem hogy nem jöhet hozzánk és nem is találkozhatunk ugy hogy csak ketten vagyunk mert túl idös hozzám (18 éves volt a srác és mindiössze 4 hónap volt köztünk)

szerintem enged neki meg hisz jobb ha ott vannak szem elött minthogy a srácnál legyenek

bár én nem voltam oylan hü.lye mint a msotani tinik és én nem engedtem olyat amit nem akartam

20L és még mindig együtt vagyok a barátommal de anyám még msot se türi meg hogy 1 oránál tovább nálunk legyen

2012. szept. 9. 17:02
 3/18 anonim ***** válasza:
Hétvégén megengedném,ott is aludhatna néha:)
2012. szept. 9. 17:03
 4/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... A srác 5 évvel idősebb, nem tanul és már priusza is van. Nem igazán akarom, hogy felhozza. Én idáig azt mondtam neki, hogy találkozzanak ott ahol akarnak, de csak tanulás után és mindig tudjam, hogy hol van. Idáig múködött. :/
2012. szept. 9. 17:06
 5/18 A kérdező kommentje:
Ha egy rendes srácról lenne szó, akkor más lenne a helyzet, de így..
2012. szept. 9. 17:07
 6/18 anonim ***** válasza:

Első szűrő a dologban hogy a lányod felmehet e a fiúhoz. Szóval ha a lányod nem elfogadott a másik családban, vagy olyan élethelyzetben van a fiú ami miatt oda nem mehetnek, nem tudok beszélni a srác szüleivel mert erre alkalmatlanok rá, stb, akkor megtagadnám a felhozatalt. Erre ez lenne az indokom, az éremnek két oldala van, a srácé az egyik, a lányodé a másik.

Ha ilyen gond nincs akkor is húzd meg a határokat mielött bólintasz. Felhozhatja, de nem aludhat itt. Ha igy jó jöjjenek, ha nem akkor sajnos a fiú nem szivesen látott vendég.

2012. szept. 9. 17:07
 7/18 anonim válasza:
41%

2 éves kapcsolata van és nem engeded magatokhoz??? Pedig 2 év az már a mai világban hosszú kapcsolatnak számít... Örülj hogy a lányod nem különböző pasikat akar hazahordani.... és hogy szem előtt vannak, közelebbről megismered a párját.

Én is 16 voltam mikor megismertem az első komoly párom, 2,5 évig voltunk együtt, de természetes volt, hogy mikor úgy gondoltuk ez már komolyabb, szépen felvittem és bemutattam anyának, és ő elfogadta hogy jár hozzánk. Már lazán együtt is alhatnának......

Na akkor arra hogy reagálnál ha a "kicsi" lányod megkérdezné, hogy ott alhat e??? Pedig lelkileg kezdhetsz erre is felkészülni!!!

2012. szept. 9. 17:09
 8/18 A kérdező kommentje:
Ti tényleg megengednétek egy zokszó nélkül, hogy a gyereketek felhordja a bünöző pasiját, aki ráadásul rossz hatással is van rá, mivel a jegyei is romlottak a gyereknek. Az hiszem, hogy rossz helyre tettem fel ezt a kérdés
2012. szept. 9. 17:16
 9/18 anonim ***** válasza:
45%

bazeg ne hisztiz már

fogd már fel hogy 2 éve együtt vannak és majd akkor a srácnál lesznek fent... ez mennyivel jobb annál hogy nálatok legaláb szem elött lenne a srác?

amugy meg romlanak a jegyei az bármitöl lehet nem csak a fiutol -.-

2012. szept. 9. 17:19
 10/18 anonim válasza:
58%

Figyelj, te elítéled a srácot csak mert priusza van, de meg sem akarod közelebbről ismerni.....

Ha a lányodat féltenéd eltiltani próbálnád, de te szerintem a szomszédok véleményétől félsz.....

Miért lett priusza, mit követett el? Mert jó persze ez sem mindegy.

De alapjában véve nem kell valakit elítélni csakmert priusza van....

Nézd azt az oldalát addig sem viszi rossz társaságba míg a szemed előtt vannak.....

Kösd ki a lányodnak, javít a jegyein akkor mehet a srác... legyen motivációja

2012. szept. 9. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!