Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Végleg beskatulyáztak szerinte...

Végleg beskatulyáztak szerintetek? (lent)

Figyelt kérdés

3 éve járok egy osztályba (most van a 4. év), és régebben elég... Úgymond "rossz lány" voltam (bulizgattam, flörtölgettem egyszerre több pasival, nen nagyon foglalkoztam azokkal a srácokkal, akik tényleg SZERELMESEK voltak belém, stb). Ezért elkönyveltek afféle szeretetet nem érdemlő, buta osztály ribancának. De most nyáron nagyon megváltoztam. És csak azt szeretném, hogy szeressenek. Tudom, hogy csak magamnak köszönhetem, de tényleg nem érdemlek boldogságot? Ki tudok még törni ebből a szerepből? És ha igen, hogyan?

16,5/L

2012. szept. 8. 11:27
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ki tudsz törni. Természetesen először ugyanúgy fognak viszonyulni hozzád mint régen, de idővel (ha kitartasz és látják, hogy komolyan gondolod) akkor észre fogják venni, hogy megváltoztál. Csak idő kell hozzá.
2012. szept. 8. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!