Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki számít strébernek? Vannak...

Ki számít strébernek? Vannak ilyen megnevezések az egyetemen is? Vagy van olyan egyetem, ahova főleg stréberek járnak?

Figyelt kérdés

2012. szept. 2. 13:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen, legalábbis itt, műszaki szakon, inkább felnéznek arra aki sokat tud, kérik a jegyzeteit, hasonló. Gondolom ez a közös érdeklődésből fakad.
2012. szept. 2. 13:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor az, akire ráfogták a suliba h dtréber, mert csak ötösei voltak, az gondolom nem jár rosszul egyetemen.
2012. szept. 2. 13:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemen egészen más. És programtervező informatikus szakra járok, de az egész természettudományi karon, sőt, az egész egyetemen nem hallottam azt a szót, hogy stréber. Azt csak a kis kölkök használják.

Egyetemen tényleg elismerés illeti azt, akinek jó jegyei vannak, itt nem buli a nem tanulás, mert kib*sznak, és nézhetsz. Tanulni kell, és kész.

Ez már a te jövődről szól, nem arról, hogy kötelezően itt kell töltened a napjaid nagy részét.

2012. szept. 2. 14:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam :D Amúgy sem vagvyok bulizós típus, utoljára Szilveszterkor voltam.
2012. szept. 2. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Ahova értelmes emberek járnak,ott már nem cikizik ki azt,aki jobb valamiben.Kivéve a se.ggnyalókat.De azokat mindenhol.Azért a 2 nem ugyanaz.
2012. szept. 2. 14:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Ok :)Akkor csak én járok rossz gimibe.
2012. szept. 2. 14:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk a fősulin voltam "stréberek". Azért hívták így őket, mert az első sorban ültek, folyton jegyzeteltek, és csüngtek a tanár minden szaván, bulizni sosem jártak. De ha például a tanár kérdezett valamit, akkor sose a stréberek válaszoltak, ha el kellett mondani valamiről a saját véleményünket, ők megpróbáltak úgy tenni, mintha nem is léteznének. De jegyzetük mindig volt. Volt köztük olyan, akinek volt esze kereskedni a jegyzetekkel, más ingyen is odaadta. Egyébként ezt onnan tudom, hogy én is elöl ültem, mert rövidlátó vagyok, és halkan beszélt a tanár. Ott voltam mellettük, láttam. Én nem jegyzeteltem mindig, néha csak firkálgattam, de a kérdésekre mindig válaszoltam.
2012. szept. 3. 09:40
 8/10 A kérdező kommentje:
És azon mi a menő, ha nem jegyzetelsz? Pont hogy azokat kéne kinézni, akik nem figyelnek oda órán. Ok, túlzásba sem kell esni. Aki meg a jegyzetekkel üzletelt volt esze :D Én viszotn senkinek nem fogom odaadni, legfeljebb annak, akit igaz barátnak tartok, és aki szintén segít nekem, különben kihasználnak. És amúgy nekem mindig van véleményem és a logikát keresem a dolgokban, viszotn enkem is van egy olyan orszátlytársam, aki túl sokat tanul és semmi nem marad meg belőle...
2012. szept. 3. 15:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Te most kötekedsz, vagy mi? Ki mondta, hogy menő? Nem jegyzeteltem mindig, mert sokat rajzoltam előadáson is, nem azért, mert menő lenne, hanem, mert úgy érzem, hogy ha nem rajzolhatom le az ötletemet, akkor elvész. Bár tök mindegy, ebbe is belekötnél. Amúgy jó jegyeim voltak, hiába nem voltam szorgos jegyzetelő, mert az ajánlott irodalmat mindig elolvastam.
2012. szept. 3. 16:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Nálunk volt olyan Assembly gyakorlat, hogy a tanár beleakadt egy 2-es számrendszerbe való átváltásba. Ott az osztály ~50%-a úgy volt, hogy ide sem kell jönni többet : D

Hidd el, van elég baj egyetemen a kötelező anyaggal, nem fogsz még szorgalmi dolgokat csinálni, mert nincs időd. A jegyzetelésről meg annyit, odaadni ~ 1 perc ha fel van scannelve akkor meg 2 kattintás, szóval de nagy kihasználás. Sok esze van a srácnak, aki pénzért adja, nagy seggreesés lesz majd később, amikor ő is mehet a jegyzetboltba.

2012. szept. 3. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!