Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A föld túlnépesedését megakadá...

A föld túlnépesedését megakadályoznátok? Akár erőszakosan is?

Figyelt kérdés
Én igen,atomfegyverrel is akár,hisz tönkretesszük,túlnépesítjük ezt a Földet. Vagy jöhetne valami világjárvány,hogy végre helyreálljon a természetes egyensúly.
2009. júl. 27. 21:18
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
34%
"Szegény kérdező"?? Aki ilyet kérdez, az minden, csak nem szegény. Szerintem nagyon gáz, hogy valakinek ilyenek járnak a fejében...ilyenekből lesznek a sorozatgyilkosok. Normális embernek alapból nem jut eszébe...én még soha nem akartam senkit gondolatban sem eltenni láb alól, te meg az egész emberiséggel megcsinálnád csak azért, hogy élhető legyen a világ 200-300 év múlva...milyen világ egy atomtámadás után? Ez nem az emberiség érdeke, hanem a legnagyobb emberi aljasság, amit csak tenni lehet.
2009. júl. 29. 09:15
 32/33 anonim válasza:
Már meg ne haragudjatok, de mi az h kamu a túlnépesedés? Hány évesek vagytok??? egyre kevesebb élelem van! A vízkészletünk sem tart örökké, nem lehet a végtelenségig klórozni!!! Idióták...
2010. jan. 29. 01:57
 33/33 anonim válasza:

Szerencsére az emberek szépen lassan kezdenek majd rájönni arra, hogy a természet nem egy korlátlan American Express hitelkártya amiről akármennyi pénzt levehetünk.

Szépen lassan elkezdünk a természeti forrásainkal bölcsen bánni. Pontosítva: kénytelenek leszünk vagy meghalunk.

Ez a kényszer új technológiák bevezetésére fog minket sarkallni ami megoldja a népesedést is.

Nem kellenek ide atombombák/éheztetés/mesterséges járványok terjesztése. Ezekben ott van az a kockázat, hogy a munkaképes lakosságot súlytja. Ezek etikátlan és logikátlan megoldások is egyben.

Igazából a legjobb megoldás az lenne ha el tudnánk kezdeni gyarmatosítani a világűrt, persze ez egy idealista sci-fi ötlet ami nem valósítható meg a jelenlegi fejlettségi szintünkkel. De én ebben látom az egyetlen egy megoldást.

Aszteroidákon kellene bányásznunk mert a föld már lassan úgy néz ki mint egy sajt:

[link]

Szóval:

Első lépés:

-Egy ingyenes energiaforrás bevezetése

Második:

-A világűr meghódítása

Csakhát mivel a fejlettségi szintünk alacsony még ehez, egynlőre csak adminisztratív módon tudnánk hatni a dologra.

-Egy gyermekes családmodell támogatása

-Női emancipáció

(Azt hiszem ez egy kis magyarázatra szorul: ha több karrierista nő lenne akkor kevesebb vállalna gyereket is.

Ha jobban megnézzük a túlnépesedés pont azokban az országokban a legnagyobb ahol a nőkben az inast keresik a férfiak és nem a partnert. Ha ez megváltozna. Gondoljatok csak bele. Itt Magyarországon azért fogyatkozunk mert egy pár csak akkor tudja magát kényelmesen fentartani, hogyha mind a ketten betöltik a kenyérkereső szerepét.)

2012. júl. 21. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!