A föld túlnépesedését megakadályoznátok? Akár
erőszakosan is?
Figyelt kérdés
Én igen,atomfegyverrel is akár,hisz tönkretesszük,túlnépesítjük ezt a Földet. Vagy jöhetne valami világjárvány,hogy végre helyreálljon a természetes egyensúly.
A túlnépesedés fogalma azt jelenti, hogy "túl" sokan élnek a Földön. Mihez képest "túl"? Ha a Föld eltartóképességéhez képest, akkor a körülmények ezt megoldják maguk. Ha valakinek az ízléséhez képest "túl"? Az az ő problémája. Remélhetőleg nem fegyverrel fogja megoldani. Nekem nincsenek egyéni kívánságaim azzal kapcsolatban, hogy mennyi legyen a Föld népessége, így számomra nem nagyon elképzelhető reálisan, hogy a Föld túlnépesedik.
2009. júl. 27. 23:05
12/33 anonim válasza:
22:22-es, látom lyuk van a fejed hején,...sötét lyuk....az a fajta vagy, aki ha belesz.rik a wc-be, akkor nem lehúzza, hanem otthagyja és legközelebb megy a mosdótálba sz.rni....világos nem? leéljük ezt a bolgyót, megyünk a következőre...pfff
Mégis ki a francnak gondolod magad, h te azt teszel a világgal amit akarsz? Hogy kiszipolyozod, utána meg más világokkal is ugyanezt tennéd?
Amúgy az értelmi szintedet minősíti, h 50 éven belül "más világok terraformálásáról" álmodsz...Nagyokos, jelenleg a Holdra is csak 5-6-szor sikerült kijutni! Túl sokat játszottál Imperium Galactica 2-őt szerintem; "kegyelem könyörület sajnálat nélkül" annyira tipikus a szójárásod, hány éves is vagy? 8?
2009. júl. 27. 23:05
13/33 anonim válasza:
"Ha a Föld eltartóképességéhez képest, akkor a körülmények ezt megoldják maguk."
Ez is tetszik, "megoldják maguk"....MÉGIS HOGYAN? Mégis elmesélnéd kérlek? Meséld el légyszíves hogyan csinálod hogy fölteszed a kávét főni, igaz h mindjárt kifut meg már k.rvára gőzölög de te nem csinálsz semmit, mert "magától megoldódik".
Vagy hogy gondolod h "magától megoldódik"? Magától ezentúl minden almafa 20-kg helyett 60 kg almát terem, mert meglátja h milyen sokan vagyunk? Vagy magától visszanő az ózonlyuk? Esetleg magától feltámadnak az élelmezés miatt levadászott állatok? Vagy ezentúl a háziállatok nem 5 hanem 25 utódot ellennek, mert látják h mien rossz nekünk mert sokan vagyunk?
2009. júl. 27. 23:13
14/33 anonim válasza:
23:05
Inkább nem minősítelek. Csak engem mocskolsz, és semmi ellenérvet és konkrétumot nem mondasz. Ostobább vagy, mint az általad leírt sz@rásra használt lyuk. Tökéletes keresztény lennél/vagy.
Ennyi. Nem is váloszolok semmi érdemit egy ilyen seggnek, mint te.
2009. júl. 27. 23:16
15/33 anonim válasza:
Ja, megakadályoznám. Kezdeném a kérdezővel, mert vele is csak többen vagyunk.
2009. júl. 27. 23:28
16/33 anonim válasza:
te meg a kérdezőt mocskoltad, de azt már elfelejtetted.....jaaa, nem csak kiirtanád...mennyire humánus antikeresztény:).....amúgy bocs, lehet hogy már 9 is elmúltál.....de sztem simán babó vagy, azoknak ilyen a mentalitásuk
2009. júl. 27. 23:29
17/33 anonim válasza:
Ezek szerint az atomfegyver használata nem teszi tönkre a Földet... Szerintem inkább a túlnépesedett országokban kellene több ösztönzéssel (és nem erőszakkal) szabályozni a gyermekvállalást. Ezen kívül a korrupció segítségével eltüntetendő milliárdokat természetvédelemre, rehabilitációra és megelőzésre használni.
2009. júl. 27. 23:30
18/33 A kérdező kommentje:
Persze nem az atomfegyver a megoldás, és ha nem is 100 éven belül, de az élet újra kialakulna és nem élősködnénk ily módon a Földön legalább.
2009. júl. 27. 23:37
19/33 anonim válasza:
Inkább csak ésszerűen kéne gondolkodni.. a Földnek csak 29%-a szárazföld. Könnyedén lehetne óceánokra építkezni, bár nem lenne olcsó, de ilyenkor a pénz semmit sem számít.. ajánlom ezt a honlapot: www.thezeitgeistmovement.com
2009. júl. 28. 00:07
20/33 anonim válasza:
Igen, kérdező! Olyanokra dobnék atomot, mint amilyen te vagy! Hogy tudsz ilyen kegyetlen lenni? Mit szólnál, ha valaki, akinek éppen olyan hülye terve van, mint neked Magyarországra dobná le az atomot, na? A te életed miért érne többet, mint bárki másé, akinek a halált kívánod? Hogy lehet valaki ilyen hülye??? Szerintem nem vagy több 14-nél. Ha igen, akkor még időben kezeltesd magad...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!