Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rajtam kívül szereti még...

Rajtam kívül szereti még valaki az esőt? Vagy csak én vagyok ilyen kis különc?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem, miért mondják a napos időre, hogy jó idő! Engem a nap altat, nem beszélve arról a hőséről, ami nyáron szokott lenni napsütésben...ja és a rovarok/darazsak is mind a "jó időben" jönnek elő, amiktől félek :/

Ha esik az eső, az olyan jó! Olyan, mintha együttérezne velem a természet! A levegő felfrissült, az égbolt csodálatosan szürke, és minden életre kel! Nincsenek zavaró bogarak, se faradazsak, se semmi irritáló.

Mindenképpen külföldön szeretnék dolgozni, és mivel az angolt tudom legjobban, ezért Angliában gondolkodom (ami legközelebb van és még könnyű is a kijutás). Az idő is szempont volt a célország kiválasztásában, nem csupán a fizetés.

Van még valaki, aki szereti rajtam kívül az esőt?

2012. szept. 1. 19:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az állandóság egyébként nem unalmas. Én pl. olyan világnak örülnék, ahol minden ugyanolyan minden nap, és nem kell csinálni semmit.
2014. szept. 12. 19:47
 12/12 anonim ***** válasza:
75%
Az előzőnek: A szívemől szóltál!! A kérdezőnek: Szerintem nálam senki se szereti jobban az esőt :D Akárki akármit mond szerintem hangulatos, még akkor is ha napokon keresztül esik.....Éééés ilyenkor a legjobb játszani xD
2015. júl. 19. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!