Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kihasznál! Szóljak a páromnak?

Kihasznál! Szóljak a páromnak?

Figyelt kérdés

A helyzet hogy a párom szülei rám akarnak támaszkodni! Keresetem nincs, szüleimmel élek, párom külföldön dolgozik hogy összetudjunk költözni! Kedveskedésből szoktam a szüleinek vinni paradicsomot, paprikât néha sütit de megköszönni sosem szokták pedig szerintem az a minimum! Pár napja mikor voltam, mondta az anyós hogy vegyek már neki hajfestèket,ma meg már "após anyós" ugy kezdte hogy van pénzem? Adjak már nekik! 1 az nincs keresetem, 2 nem tart el a fiúk hogy adjak! Na és egyèbként a páromat is kihasználják, szegénykémet senki nem segíti és ők is sajnáltatják magukat! Persze ha ma nem lett volna pénz nem töltött káposzta főtt volna!

Ráadásul 1 hónapja úgy tett anyós, mivel nem szeretem hogy a párom mérgezi magát cigivel, hogyha én nem fogom neki megvenni majd megveszi ő! Nem bántanék senkit de szegény páromnak mikor itthon volt én vettem 2 boxert meg 2pár zoknit mert ki volt már jukadva néhány, ès hogy magára költsön nem tehette meg! Nem tudom mit tegyek, mondjam-e a kedvesemnek hogy ma hogy tettek nekem a pénzről? Sajnos ott tartok hogy kedvem sincs már menni oda.

20l párom 25f

2012. aug. 31. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Mi a fenének mégy oda magadban?
2012. aug. 31. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Én sem értem, minek mászkálsz oda...

Válaszolva: persze, hogy szólj. És többet ne menj oda!

2012. aug. 31. 12:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért mert én tudok csak neten beszélni a párommal, és kellett valami adópapirhoz személyi szâm, adô szám stb, mert most küldték ki s mivel a párom nem tudja elintézni nekem kell!
2012. aug. 31. 12:13
 4/6 anonim válasza:
100%

Persze szólj a párodnak erről! Beszéljétek meg miért van ez, miért viselkednek így a szülei.

Ja és ne menj oda, még a pároddal se. Esetleg ha normalizálódik a helyzet és "anyós-após" nem követelőzik úgy mint egy gyerek.

2012. aug. 31. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:

TEged senki nem hasznal ki, a szulei kertek, de nem koteleztek arra, hogy adj!

A napokban is tettel fel kerdest, a hajfeseteket kerte a mama,

ekkor kered a festeknek az arat, mivel megbizott, hogy vegyel neki pl.

Jelenleg szinten kertek, nem vettek el toled, tehat talald fel onmagad, es valaszolj, mivel itt a netten ezeket a szuloket megvaltoztatni senki nem fogja!

Atmentel, miert mentel at? Megnezed oket, elkered az okmanyt, s elkoszonsz! Nem feltetlen kell meghallani amikor kernek, de lehetoseged van arra, hogy elmond nekik azt, hogy nincs kereseted! Meg eretlen vagy, de tanuld meg, hogy az eletben senkit nem hasznalnak ki, csak azokat akik megadjak arra a modot, hogy megtehessek! A parodnak van keresete, tud maganak vasarolni, tehat nem kell sajnalni, felnott ffi, alljon a labara, legyen onallo, a dohanyarut, fehernemut arisitanak, amit betud szerezni pl.

2012. aug. 31. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:

A kérdésben még azt írtad, hogy szoktál(!) vinni ezt azt, kedveskedésből, meg már nem lesz kedved menni stb.

Most meg már csak egy okmány miatt mentél?

Érdekes. Főleg annak ismeretében, hogy nem is ez az első, amit írogatsz a dologról.

Ha intézni kell valamit, elmégy, elkéred és csókolom. Nem kell adni semmit. Ennyi. Mi ezen a bonyolult? Hogyan használ ki? Ki a fene mondta, hogy vigyél paradicsomot meg sütit?

Vagy most csak az a lényeg, hogy szidni kéne őket?

2012. aug. 31. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!