Mennyire várjátok a hűvös, őszies időt?
semennyire.
Imádom a meleget,37 fokig jól érzem magam,utáni se haldoklok a melegtől.
Utálom a hideget,fázok,megfázok,6 réteg se elég,nem beszélve a hatalmas gázszámláról.
Imádnám már! -20 fokig fagyálló vagyok, télen sem használok takarót, állandóan szellőztetek. A nyár nem szól másról, minthogy szenvedek, aminek nem akar vége szakadni. Sehova nem járok, semmihez sincs kedvem, ha meghallom az időjárás jelentésben, hogy "Még tart a nyár, kedves nézőink, igazi nyárias, időnként kánikuliai, elhúzódó vénasszonyok nyara vár ránk, a hőmérséklet helyenként meghaladhat a harminc fokot is, a napsütést semmi sem zavarja majd az egész héten.", akkor komolyan a sírás kerülget. Nem túlzok, elszorul a torkom az elkeseredettségtől. Biztosan defektes vagyok, de ez a rohadt nyár évek óta egyre rosszabb és mostanra már elérte, hogy hónapokra tönkretegye az életemet.
Szóval, engem nem érdekel a számla, a hidegért már szívesen fizetnék. :)
húúúú egyetértek veled utolsó :)
énis nagyon várom az igazi szárazhideget, a szép színes levelű fákat és a lehelletemet is látni akarom végre, számomra jobb fázni mint megsülni, futni is könnyebb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!