Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szoktatok fázni hajnalban...

Szoktatok fázni hajnalban miután felébredtek és kiszálltok az ágyból?

Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 06:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát mivel kályhával fűtünk reggelre eléggé kihűl a szoba.
2011. nov. 15. 06:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Naná hogy szoktam :) Nekem nagyon kattog a konvektorom,engem zavar igy éjszakára leszoktam venni. De amúgy is jobban szeretek hidegben aludni,persze csak a meleg takaró alatt. A lényeg: igen,szoktam fázni.
2011. nov. 15. 06:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, mindig, már most, pedig nem is lehet elmondani, hogy nagy hideg van már. De amikor kimegyek wc-re vagy a konyhába (egyik sem fűtött, kertes ház), akkor rájövök, hogy nem is volt olyan hideg a szobámban felkelés után..:( :D
2011. nov. 15. 07:13
 4/9 anonim válasza:
Igen, az első utam a köntösért és a meleg papucsért vezet, aztán kb. fél óra múlva leveszem őket, mert addigra már nem fázom pizsamában és mezítláb sem.
2011. nov. 15. 08:36
 5/9 Antimod ***** válasza:
Én hajnalban szinte mindig szoktam fázni, ha takaró alatt vagyok és fűtök, akkor is.
2011. nov. 15. 08:44
 6/9 /Anita_'94/ ***** válasza:
Hogyne! Én is egyből ugrok a békás köntösömért és csak abban vagyok hajlandó kivánszorogni a fürdőbe. Ma még a paplant is magamra tekertem, amíg elszívtam egy cigit az erkélyen :S
2011. nov. 15. 08:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Icipici a hálónk, így különösebb lelkiismeret-furdalás nélkül tartunk benne kellemes meleget. És én amúgy sem szeretek hidegben aludni, mert 18-20 fokban reggelre megfázom.
2011. nov. 15. 09:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, rühellem a telet, én huszonöt fok felett érzem jól magam. Fával fűtünk, reggelre kihűl, reggel ide-oda mászkálok, hogy ne fázzak.

Amikor kollégiumban laktam, ott mindig meleg volt, éjjel is, nyitott ablaknál kellett aludni, mert annyira klasszul voltak megcsinálva a radiátorok, hogy nem lehetett lejjebb csavarni. De ott sose fáztam reggel.

2011. nov. 15. 11:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen,még ha betakarózok akkor is.Lehet,hogy bénán hangzik,de mostanában mindig zokniban alszom.
2011. nov. 15. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!