Elike7 kérdése:
Ti várjátok a sulit? A sok tanulást?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 09:43
1/17 anonim válasza:
Én nem ! a suli a legrosszabb ! :) odamegyek és ott felrobbantom atombombával az egész sulit ! :D muhahahahaha :D :)
2/17 anonim válasza:
Hát nem, a csajokon kívül semmi jó nincs benne, a haverokkal szinte mindennap találkozok szóval... áhh szar lesz.
3/17 A kérdező kommentje:
Az ááám olyan gyorsan eltelt a nyári szünet tüntetni fogok a suli ellen és a tanárok ellen!! tök faszaa lesz xDD
2012. aug. 31. 10:11
4/17 chrishu válasza:
Én várom(persze nem a tanulás miatt)
5/17 A kérdező kommentje:
háát én egyáltalán nem várooooooom
2012. aug. 31. 10:32
7/17 anonim válasza:
Elég értelmetlen téma.. szinte mindenki úgy van vele, hogy csak a barátok miatt várja.
8/17 anonim válasza:
Ha valamit el szeretnél az életben, akkor tanulni kell. Minimum az érettségit letenni. Senki se várja igazán, de egy munkásember se buliból megy dolgozni, hanem hogy legyen mit ennie a családjának. Na...ezt most alapozod meg.
9/17 anonim válasza:
Én abszolút nem. Nem szeretem, utálom, gyűlölöm az iskolát!
10/17 anonim válasza:
Én várom csakmert az egész nyaram egy nagy unalom volt, olyan helyen élek ami nagyon unalmas, nem lehet itt egyedül semmit csinálni, és haverjaim meg nincsenek, iskolában legalább közösségben lehetek. Tanulni nem szeretek, de annak örülök hogy városban lehetek és látok embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!