Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én gondolkoztam azon,...

Csak én gondolkoztam azon, hogy jobb lenne valami törzsben élni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülye kérdés de szerintem sokkal jobb életük van. Persze nem az afrikai (vagy más) éhezőkre gondolok. Sokkal boldogabban élnek, nagy részük szereti egymást, buták de talán ezért boldogok. Jó nekik, hogy nem tudnak a gépekről, nem ismerik az áramot meg ilyesmiket. Ők még természetesen élnek. Persze nem minden olyan jó ott sem, de jobb mint itt. Ez csak nekem jutott eszembe vagy már ti is gondolkoztatok ezen?

15/L

2012. aug. 30. 22:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen gondolkoztam és én bírnám.De a legtöbben nem.
2012. aug. 30. 22:25
 2/15 anonim ***** válasza:
45%
Nem kell törzsben élned, egyszerűen ne használj se számítógépet, se tv-t, se mobiltelefont, max vészhelyzet esetén hord magaddal. Ilyen egyszerű.
2012. aug. 30. 22:27
 3/15 A kérdező kommentje:
Azt úgy nem lehet.
2012. aug. 30. 22:30
 4/15 anonim ***** válasza:
Én frankón élnék törzsben. Vagy az amisoknál. Zsír lehet!
2012. aug. 30. 22:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a Pandorán élnék szívesen mint na'vi. De komolyan, az legalább izgi lenne.
2012. aug. 30. 22:34
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Mit nem lehet? Ha már itt papolsz a gépmentes életközösségről, akkor csináld! Senkinek sem kötelező használni őket.
2012. aug. 30. 22:35
 7/15 A kérdező kommentje:

Neked most mi bajod van? :O

Egyénként is, nem lehetne úgy élni mivel már tudjuk a fogalmát, tudjuk hogy milyen. Akkor tudnánk úgy élni ha egyszer csak eltűnne az egész.

2012. aug. 30. 22:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Igen, én is sokan gondolkozom ezen, főleg, ha látok egy ilyesmi filmet (pl. az amisokról, vagy valamilyen ökogazdálkodásról) Nem tudom,hogy ciki-e, de én 5 évvel idősebb vagyok nálad. :D
2012. aug. 30. 22:38
 9/15 anonim ***** válasza:
én is jobban szeretnék 1 törzsben élni, bár az ilyen vágogatós izéket nem bírom..( csak akkor lesz fiúból férfi, ha az egész testét végigvagdozzák, stb stb..) meg hogy a lányoknak is kivágnak egy kis részt a nemi szervükből, nem bírom. de mint na'vi én is szívesen élnék :)
2012. aug. 30. 22:40
 10/15 A kérdező kommentje:

Nekem a RRRrrrr c. filmről jutott eszembe :D

De régebben is gondolkoztam már ezen, egyszer láttam valamilyen dokumentumfilmet fekete emberekről (vagyis nem voltak annyira feketék) na mindegy :D és ott is egy csomó jó játékot játszottak a gyerekek és teljesen más volt minden. Boldognak láttam őket, szerették egymást.

2012. aug. 30. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!